Showing posts with label lazada. Show all posts
Showing posts with label lazada. Show all posts

17 Mar 2017

Lazada Birthday Blogger Contest | Happy 5th Birthday Lazada Malaysia

minggu depan bersiap sedia lah untuk sale besar di Lazada Malaysia..kali ni diskaun sampai 90% diberikan sempena ulangtahun Lazada yang ke-5...membulat ler mata masing-masing next week dengan promosi Lazada Birthday Sale yang bermula 22 hingga 24 Mac.
lazada birthday blogger contest
Lazada Birthday Blogger Contest
untuk memeriahkan lagi sambutan birthday diorang yang ke-5 next week , pihak Lazada telah mengadakan satu contest untuk blogger , Lazada Birthday Blogger Contest dan mereka mencari 30 pemenang...banyak tu wei..hadiah pulak boleh tahan banyak dalam bentuk wang tunai...heheh..tapi sebelum nak dapat tu kena ler jawab soalan-soalan yag diberikan.

aku jawab dulu soalan diorang ye
a) What Do You Love About Lazada
i dont know why i love Lazada...yang aku tahu aku bila aku masuk lazada,klik klik,tunggu barang sampai...hahah..saper tak suka kan...main klik-klik je barang yang kita nak...nak bayar pun senang...segala jenis bank diorang terima...postage pulak kalau bernasib baik sekejap je sampai...paliing cepat sehari dan paling lambat seminggu..itu antara pengalaman aku dengan Lazada.

b)Top Three Product pick From Lazada Malaysia
yang ni memang best kalau ditanya...nak bagi sepuluh pun takdek masalah...cakap je nak apa..semua ada..tapi dalam banyak-banyak yang ada aku nak Shake N Take Blender , Easy Bean Bag dan JBL Cinema Subwoofer...ketiga-tiga barang ni kalau ada sale diskaun sampai 90% memang aku klik masuk cart...tengok review semuanya ok dan star pun bnyak...tips nak tau barang kat Lazada tu ok atau tak , kena tengok kat komen dan star yang diberikan oleh customer..heheh..rahsia aku tu bila nak shopping disini.

Shake N Take Blender 2 bottle
top selling lazada malaysia
Shake N Take Blender
top selling product lazada malaysia
blend dan minum
bukan blender je aku dapat kalau beli ni...tapi aku dapat dua botol air sekali...kalau nak buat jus buah ke tak payah dah nak asing letak dalam botol lain...lepas blend terus minum jer dari bekas tu..inovatif kata orang...senang lepas ni aku nak blend protein mass aku...lepas blend je, cabut , bawa bekal pergi office..simple...bekas dia pun smart aku tengok..

Eazy Bean Bag
top selling lazada malaysia
Eazy Bean Bag
tengok pada harga dan review not bad...fast delivery...ini letak kat ruang tamu , letak kat depan TV memang syiok ler...macam-macam posisi boleh duduk kalau ada bean bag ni...baru selesa tengok tv tengok bola...kalau beli satu memang tak cukup...confirm berebut.

JBL Cinema SB150 Soundbar + Subwoofer
top selling lazada malaysia
JBL cinema and subwoofer
ini lawan dia kalau dah beli Eazy Bean Bag tadi...dapat home teater macam ni memang dah feel tengok cerita kat wayang dah...sound effect kompom sedap ada tambahan speaker macam ni...tambah pulak ada bean bag tu dah macam feel tegok wayang kat TGV Cinema yang jenis Beanie Seat tu pulak..hahaha..

itu antara tiga pilihan aku untu Top Three Product pick from Lazada..next question is

c)How Lazada Can Improve
kalau betul ler pihak Lazada terima cadangan aku memang bertuah ler rasanya...pekara paling penting aku rasa dalam pembelian atas talian ni ialah customer service...sepanjang aku beli dengan Lazada setakat ni tiada masalah..tapi ada rakan-rakan lain tak senasib dengan aku...antara yang paling banyak masalah ialah delivery lambat dan call center...bila delivery dah lambat , customer mesti nak call service center punya...tapi kalau dah asyik tak ada orang jawab call memang viral ler jawabnya...kalau pihak lazada boleh improve dari segi shipping dan customer servis rasanya tiada masalah dah...itu je yang perlu Lazada Malaysia improve.

d)Birthday Wish To Lazada
pertama kali tahniah untuk ulantahun kelima Lazada...terima kasih atas platform yang disediakan...memang diakui platform pembelian atas talian macam Lazada ni memudahkan urusan shopping zaman sekarang..diharapkan Lazada Malaysia terus memberikan promosi-promosi menarik dan meningkatkan lagi mutu servis yang sedia ada..that all.

bagi blogger yang nak join contest ni silakan..lagi ramai join lagi naik hadiah wang tunai untuk dimenangi..boleh ke laman web berikut untuk lebih maklumat.
gud luck.
http://www.lazada.com.my/blogger-contest/

happy birthday Lazada Malaysia.

24 Nov 2016

Koleksi Barangan Sale Lazada 11.11

last week penuh timeline dengan sale Lazada 11.11,
aku pun terasa jugak ler dengan kemeriahan sale kali nie,
buat pertama kali aku terima Box Of Joy dari pihak Lazada,
box of joy lazada
semua barang ni ada di Lazada
apa yang ada dalam box ni semuanya ada di dalam web Lazada,
semuanya barangan-barangan yang diual sempena Online Revolution 2016,
terkejut jugak aku bila bukak ada sekotak air susu Full Cream dari Nestle,
lagi besat dapat Nescafe perasa pandan tue.
terus jugak ler bukak laman web Lazada nak tengok betul ker diorang ada jual air?
rupanya Lazada sekarang dah macam supermarket dah,
bahagian Groceries  memang terdapat barangan minuman dan makanan ringan,
dah siap asing macam sebijik dalam pasaraya.
mudah betul sekarang nak shopping!

dalam box ni ada jugak barangan bayi,
aku dapat tisu basah dari Mamy Poko dan susu bayi dari Lactokid,
yang ni aku tak hairan sangat,
ramai jugak ler kaum ibu-ibu kat facebook aku tengok shopping pampers bayi kat Lazada nie,
katanya selalu jugak ada sale pampers dan barangan bayi kat sini,
kalau taknak terlepas memang kena hari-hari bukak laman web lazada,
bookmark terus,
box of joy lazada
yang mana paling best

barang barang yang lain itu biasa kita tengok,
antaranya pencuci muka dari L'Oreal,
barangan eletronik untuk smartphone dan laptop tak perlu cakap,
memang bersepah dalam web Lazada nie,
pandai cari dan pandai bajet jer,
aku excited jugak bila dapat Dual USB Drive 64GB dari Sandisk,
besar punya memory,
nanti aku cerita untuk next entry apa kegunaan benda alah nie,
boleh gak dipanggil USB OTG - USB On The Go

boleh dikatakan semua barangan peringkat umur ada di Lazada,
daripada bayi sampai barangan keperluan orang dewasa
boleh jugak katakan pelbagai jenis barangan ada di sini,
daripada barangan dapur,makanan hingga ke aksesori kenderaan ada dijual,
senang cerita dah kira macam Hypermarket dah kat Lazada ni,

sale Lazada masih bersambung yer,
ianya berlangsung sehingga 12.12.2016
cakap banyak dah tak guna dah.
khabarnya ada sale bahagian barangan baby sekarang,
bukak terus Lazada sekarang disini Lazada | Big Baby Fair

jangan lupa yer kalau nak beli tu masukkan voucher diskaun ni.
gunakan saja code "20LAPOR25"
banyak tau diskaun 20% tu
barang baby di lazada
Promosi sekarang di Lazada

selamat bershopping,
semoga bermanfaat.

14 Jul 2015

Shopping Dan Shipping Di Lazada

harini hasil shopping di Lazada last week dah sampai rumah,
tak sangka pulak sampai awal.
shopping haritu 9hb disebabkan notis pos laju last terima barang 10hb,
rupanya barang yang dibeli tu guna khidmat GDex.
tengok laman web GDex macam tiada last date pos untuk raya,
berjalan seperti biasa,
not bad.
shoulder bag
beg raya pilihanku - warna apa ntah
beli 2 beg di lazada,
satu untuk adik dan satu lagi untuk diri sendri,
kalau bosan pakai boleh tukar-tukar jer,
dua-dua jenis shoulder beg.
cuma berlainan bentuk dan warna.
raya nanti senang nak sumbat powerbank ngan phone yang besar gedabak.
wallet pun boleh isi sekali .
wallet kalau letak kat poket belakang bahaya untuk lelaki.
tak senang duduk dan bahaya untuk tulang belakang.
boleh baca di entry shark sebelum ni kat sini
cara pakai shoulder bag
antara cara pemakaian shoulder bag
kasihan jugak shark pada rakan-rakan yang shopping online tapi barang yg dibeli masih belum sampai.
antaranya blogger TengkuButang,
beli powerbank kat Lazada tapi barang sampai sudah tak dapat.
dia beli awal dari shark tapi barang shark plak sampai dulu.
salah satu risiko bila beli online,
barang lambat sampai.
antara sebabnya mungkin barang kehabisan stock dan kedai menunggu stok baru,
bila nak tunggu stok baru tu yang jadi lambat shipping,
memang ralat kalau dh bayar barang tak sampai-sampai.
tambah-tambah nak pakai hari raya nanti.
mood raya pun boleh hilang bila duk pikir.

ada 3 tips shopping di lazada,
shark kongsikan pengalaman tips shopping online selama ini.
tips shopping di lazada
tips shopping online
  1. tengok bintang dan review ( kat sini boleh tahu barang yang dibeli ori atau tidak dengan baca review dari pembeli )
  2. tengok tempoh shipping (sini boleh agak bila barang akan sampai)
  3. tengok kepuasan pembeli ( tengok populariti kedai yang menjual )
itu antara tips shopping di lazada yang slalu shark buat.
kebiasaan akan baca review dahulu,
kat sini memang kita boleh tahu barang tu ori atau clon
bila beli online ni kita mudah tertipu dengan gambar yang ada.
kat monitoar nampak ok jer.
bila sampai lain bebenor.
tapi kira ok ler jugak barang sampai dari tak sampai.

diharapkan perkongsian ini dapat bantu mana-mana rakan yang ingin membeli di Lazada kelak.
tak kisah ler beli di mana-mana platform,
hampir kesemua sama sahaja tips,
yang penting jangan sesekali terpedaya dengan harga yang murah.
harga murah mungkin ada sebabnya.

semoga bermanfaat.

8 Jul 2015

Last Week Shopping Online

jari dah start mengira hari untuk raya.
kerja yang ada letak kat tepi,
siapkan yang urgent sahaja,
boss hilang kemana,
mood pekerja dia pun hilang,
minggu ni mood nak shopping online jer,
shopping raya.
tarikh akhir pengeposan pos laju raya 2015
tarikh akhir pos laju hantar barang untuk hari raya 2015
Pos Laju dah keluar info,
minggu ni adalah minggu terakhir untuk penghantaran raya,
tarikh akhir pengeposan barang Pos Laju untuk hari raya 2015 adalah jumaat ini,10 Julai,
lepas tarikh tu maknanya lepas raya ler baru dapat barang online.
sebab tu minggu ni kena ambil masa untuk selak mana-mana jualan online yang best,

Alhmadulillah baju hari raya pertama dah dapat,
tahun ni ambil kelainan sikit,
dah habis warna pakai baju melayu selama 29 tahun,
raya kali ni shark pakai kurta pulak,
warna coklat jadi pilihan,
nak tengok kena ler tunggu #ootd hari raya kt facebook dan ig,
kurta boleh digayakan dengan apa sahaja jenis seluar,
stok seluar kat rumah pun banyak so tak perlu risau sangat,
agak simple jugak pemakaian kurta nie sebenarnya.

baju raya pertama dah dapat,
baju raya kedua dan seterusnya tak kisah sangat,
boleh shoping last minit kat ekspo ramadhan.
harga kompom terbaik sebab penjual nak habiskan stok.

next plan shopping online nak dapatkan aksesori untuk hari raya,
benda yang paling dicari adalah Messenger Bag atau sling bag
boleh sumbat powerbank,batang monopod,sampul duit raya,
talipon pulak semuanya dah bersaiz besar sekarang,
nak letak dalam poket memang kurang selesa,
jawabnya memang kena ada satu beg nak letak semua.
wallet pun nak kena ganti baru jugak nie.
kasut kalau ada harga best boleh masuk dalam list.
alang-alang sekarang harga pun murah sebab promosi raya kita bedal ajer.
sling bag lelaki
sling bag atau messengger bag lelaki
tempat best shopping sekarang adalah Lazada dan Nile
dua-duanya dah ada pengalaman membeli,
so far memang tiada masalah sebelum ni,
yang menjadi masalah kat lazada kena tengok hari-hari promosi yang ada,
Flash Sale di Lazada ni memang harga dia murah dari promosi biasa,
cuma Flash Sale ni hanya untuk 24 jam dan barang yang ditawarkan tak banyak,
lain hari lain barang,
nak tunggu barang yang nak beli tu entah ada entah tidak.
ada rezeki kita rembat,
takder rezeki kita beli harga promosi biasa.
letih jugak nak menunggu tue.

kalau kat Nile pulak barang cepat habis,
baru minggu lepas tengok buka harini dah sold out,
pilihan warna pun susah nak dapat, 


dalam kalendar dah tanda 9hb ni adalah hari last beli secara online,
kalau beli 9hb mungkin 10hb diorang dah buat postage,
so ada masa ler barang sampai sebelum raya.
sempat ler bergaya di hari raya.
yang nak beli online tu kena ingat,
10hb Julai hari last pos laju buat penghataran.
kalau taknak menangis di hari raya beli le cepat.

semoga bermanfaat.

24 Jun 2015

Shopping Raya Dengan Promosi Riang Raya Lazada

Puasa baru jer masuk hari ke-7 tapi dah sibuk dengan plan shopping raya.
tahun ini sekali lagi membeli barangan secara online menjadi pilihan.
antara yang menjadi pilihan adalah Promosi Riang Raya Lazada.
setiap tahun promosi raya dari Lazada menyediakan diskaun dan barangan yang menarik.
bermula 11 Jun lagi Lazada dah mulakan kempen shopping raya.
start haritu mata dah rambang tengok barang-barang yang dipromosikan.

shark kongsi sedikit antara barangan yang menarik perhatian untuk raya nanti.

1 . Messenger Bag Atau Beg Sandang
riang raya lazada
SAMMONS Messenger Bag
benda yang paling most wanted sewaktu raya adalah messenger bag atau beg sandang,
dalam ni nanti boleh sumbat wallet,smartphone dan juga power bank.
messanger bag SAMMONS ni memang styo bagi shark.
warna hitam dan design yang minimalist memang nampak smart kalau dipakai.
klik link dibawah untuk ke pautan Lazada dan buat tempahan.
Sammons  Messenger Bag - RM178.90


2 . Kasut Raya
riang raya lazada
Rocklander Casual Shoes
kasut raya satu kemestian.
nak beraya rumah sahabat,saudara,mahupun teman hati memerlukan gaya yang sempurna,
kalau boleh elakkan memakai selipar.
tak sesuai benar nampak walaupun selipar anda itu mahal.
kasut ni baru harganya RM42.
simple dan smart kalau digayakan dengan baju melayu dan kasual.
warna light brown beri sedikit kelainan pada si pemakai.
boring jugak kalau asyik hitam jer warna kasut.
klik link dibawah untuk ke pautan Lazada dan buat tempahan.
Rocklander Smart Casual Shoes - RM42.00


3. 2-in-1 Vacuum
riang raya lazada
OMI 2-in-1 Vacuum Cleaner
tertarik pulak shark dengan Vacuum 2-in-1 yang dipromosikan oleh lazada nie.
tengok pada size kecik dan senang digunakan.
tengok pada rating dan review boleh tahan ramai yang suka,
boleh ler beli untuk persiapan raya nanti.
tak payah susah-suah nak vacuum pakai yang besar.
klik link dibawah untuk ke pautan Lazada dan buat tempahan.
OMI  2-in-1 Vacuum Cleaner - RM119.00

cukup 3 barangan buat masa sekarang.
kalau lama-lama duduk kat web Lazada boleh bankrap nanti.
nasib baik ler raya aidilfitri ni sekali setahun.
masih ada masa lagi untuk rakan-rakan membeli di Lazada

riang raya lazada
Riang raya 2015

Lazada Malaysia akan mengadakan jualan eksklusif raya selama sebulan bermula 11 June hingga 15 July 2015  dan SPECIAL "Riang Ria Raya - Jualan Terhebat" bermula 24 June hingga 26 June 2015 iaitu 24 hari sebelum perayaan Syawal. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 3 hari untuk membantu persiapan raya nanti. 

Boleh mula shopping raya dengan klik Riang Ria Raya 2015 :


Dapatkan apa yang di inginkan untuk musim perayaan ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen koleksi raya, barangan rumah untuk dekorasi raya. Meriahkan raya anda dengan Lazada! 




------------------------------------------------------------------
Ini adalah Blogger Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama sayaiday. 6 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah Gopro 4 dan Duit Raya ! Untuk sertai contest ini, sila ke blog sayaiday dengan ke link ini : LINK CONTEST  
------------------------------------------------------------------
 
semoga bermanfaat.

#prayforpalestine
#praforgaza
#prayformh370
#kelabbloggerbenashaari

6 Dec 2014

Shopping RM1212 Di Lazada Malaysia [Contest]

Shopping RM1212 Di Lazada Malaysia
Shopping RM1212 Di Lazada Malaysia [contest] di Blog Sayaiday
jangan ditanya apa yg boleh dibeli dengan shopping RM1212 di Lazada Malaysia,
sekali tekan button 'BUY'  ianya mampu mengubah ketebalan dompet. 
setiap bulan,setiap minggu ada sahaja promosi,
untuk promosi terdekat ialah Online Revolution Lazada pada 12-12-2014 nanti.
Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.
berbalik kepada entry harini,
apa yang shark boleh belanjakan dengan RM1212 di Lazada Malaysia,
pekara paling utama bila shopping adalah melihat promosi yang disediakan,
untuk bulan Disember di Lazada , shark tertarik dengan Promosi Clearance Sale(Everything Must Go).
bila sebut pasal 'clearance' semestinya barang-barang yang ditawarkan adalah murah.
Promosi Clearance Sale Lazada | http://www.lazada.com.my/highlights-clearance/
bila dah murah kita lihat pula potongan diskaun yang diberikan,
dan terjumpalah shark satu gajet yang menawarkan diskaun 46%,
DSLR Canon 1200D dengan KitLense 18-55mm menjadi pilihan,
harga asal ialah RM1899,
setelah diskaun 46% harga DSLR ini ialah RM1019 sahaja,
Canon Eos 1200D RM1,019 | http://www.lazada.com.my/import-canon-1200d
kenapa shark memilih DSLR Canon 1200D?
  • sebuah Entry-Level DSLR yang mendapat bnyak pujian dari pakar
  • harga di Lazada jauh berbeza dengan harga market sekarang ( RM1800)
  • pembelian di Lazada secara online lebih selamat berbanding market online yang lain
  • penghantaran yang cepat,(1-3hari) terasa berbaloi membayar beribu ringgit

baki masih lagi tinggal RM193 untuk dibelanjakan,
bila dah beli kamera DSLR , aksesori seperti beg diperlukan,
shark memilih Manfrotto Amica 50 Shoulder Bag untuk mengisi DSLR Canon 1200D
harganya hanya RM88.60 daripada harga asal RM161.
Manfrotto Amica 50 | http://www.lazada.com.my/manfrotto-amica-50
kenapa Manfrotto Amica 50 ?
  • design bag lebih stylish daripada bag biasa,
  • jenama Manfrotto bukan asing bagi pengguna DSLR
  • harga dan diskaun yang diberikan memang terbaik,

bila dicampur 2 item yang shark belanjakan,
semuanya berjumlah RM1107.60,
modal RM1212 masih tinggal baki RM104.40,
perlu ke shark belanja semua?
tak perlu.
belanja apa yang dihajati sahaja,
yang lebih boleh buat belanja rakan-rakan minum sambil menayangkan apa yang telah dibeli di Lazada.

cukup perbelanjaan shark dengan shopping RM1212 di Lazada Malaysia,
apa pula yang boleh dibeli oleh anda?
jom join kontest yang dianjurkan ini di Blog Sayaiday | shopping RM1212 di Lazada Malaysia,
berpeluang untuk memenagi RM200 dan voucher.
semuanya sempena Online Revolution Lazada pada 12-12-2014 nanti.

semoga bermanfaat.
selamat bersegmen.

#prayforpalestine
#prayforgaza
#prayformh370

29 Oct 2014

PayDay Sale Lazada

Lazada Malaysia
Diskaun sehingga 94%

PayDay Sale Lazada menyediakan diskaun sehingga 94% untuk semua barangan
promosi ini  berlangsung selama satu hari sahaja,
kesemua jenis barangan ada potongan menarik.
daripada barangan kanak-kanak sehingga gadjet terkini.

lazada malaysia
antara diskaun barangan yang diberikan

bukan senang nak cari harga diskaun sehingga 94%,
last diskaun seperti ini ialah pada Promosi Hari Raya Aidlifitri yang lepas.
beli hari ini mungkin besok sampai dirumah,
Lazada bukan baru bertapak di Malaysia,
tak perlu ragu-ragu dengan barangan dan servis penghantaran mereka,
dah ramai yang beli secara online dan memberikan feedback yang positif.

jum terjah PayDay Sale Lazada untuk lebih maklumat.
klik sahaja banner dibawah untuk melihat koleksi barangan diskaun yang disediakan

Lazada Malaysia
sah untuk hari ini sahaja

semoga bermanfaat
selamat membeli belah

#prayforpalestine
#prayforgaza
#prayformh370

27 Aug 2014

Promosi Redmi 1s Dari Lazada

Lazada Malaysia
klik banner untuk dapatkan Redmi 1s Dari Lazada

3000 unit smartphone Xiaomi Redmi 1s akan dijual di Lazada,
jualan akan dibuka bermula 27 ogos hari ini jam 3 petang,
untuk sesiapa yang masih tercari-cari smartphone pertama,
shark cadangkan dapatkan smartphone Xiaomi Redmi 1s,
produk Xiaomi semakin mendapat perhatian di Malaysia sekarang,
dan setakat ini produk ini mendapat komen yang positif.

redmi 1s
Redmi 1s pandangan depan | sumber : soyacincau

redmi 1s
Redmi 1s pandagan belakang | sumber : soyacincau

untuk lebih terperinci mengenai Redmi 1s ini,
boleh dapatkan review di blog SoyaCincau- Hands-on Xiaomi redmi 1s,
bagi shark phone Redmi 1s ni memang sesuai sekali dengan harganya,
kamera 8mp dan dual sim mampu menambat hati pengguna smartphone,
tidak begitu besar dan tidak begitu kecil,
memang sesuai untuk pengguna smartphone yang pertama kali ingin mencuba.

dengan harga RM419.
khidmat COD turut disediakan bagi kawasan tertentu,
untuk diluar kawasan pula jaminan 48jam barangan akan dihantar,
begitu berbaloi membeli di Lazada.

jangan lepaskan peluang.

Lazada Malaysia
klik banner untuk dapatkan Redmi 1s

#prayforpalestine
#prayforgaza
#prayformh370

17 Jul 2014

Last Day Super Raya Sale Lazada

Lazada Malaysia
Klik Banner untuk Promosi Super Raya Sale
berita baik buat mereka yang terlepas,
Super Raya Sale Lazada dipanjangkan sehingga hari ini - 17 Julai
diskaun sebanyak 92% masih mampu diperlohi sehingga tengah malam nanti

Promosi Super Raya Sales Lazada mendapat sambutan hangat semalam,
dan untuk itu pihak lazada telah memanjangkan promosi sehingga hari ini.
hadiah percuma dari Wheel Of Fortune dikatakan habis tengah hari semalam,
memang cukup bertuah siapa yang dapat voucher tunai semalam,

kepada yang masih belum berkesempatan shopping semalam,
boleh dapatkan barangan Super raya Sale hari ini -17 Julai 2014
promosi diskaun sehingga 92% untuk meraikan aidilfitri nanti,
rujuk entry shark sebelum ini disini untuk melihat barangan yang ditawarkan

untuk diskaun lebih hebat boleh ker laman web disini : Lazada | Super Raya Sale

Selamat bershopping.
#prayforpalestine
#prayforgaza
#prayformh370

16 Jul 2014

Diskaun 92% Promosi Aidilfitri Lazada

Lazada Malaysia
klik untuk lebih barangan Super Raya Sale
Lazada hari ini memberikan diskaun terhebat sehingga 92%,
Promosi Super Raya Sale ini hanya dibuka pada hari ini sahaja - 16 Julai 2014
13 kategori barangan telah ditawarkan untuk memeriahkan hari raya anda.

shark kongsikan antara barangan yang ditawarkan.

super raya deal lazada
Pilihan smartphone untuk bergaya di hari raya - dapatkan disini

super raya deals lazada
Pilihan kamera digital dan DSLR untuk memori hari raya -dapatkan disini

super raya deals lazada
Pilihan barangan jualan terbaik - dapatkan disini

apa yang menarik tentang belian online di Lazada adalah servis penghantaran,
tidak perlu menunggu lama untuk memiliki barangan pilihan anda,
khidmat COD-bayaran tunai ketika penghantran turut ditawarkan,
anda bayar bila barang sampai di rumah anda,
ini haya terbuka untuk pelanggan di Pulau Pinang,Johor dan Lembah Klang

Lazada juga ada menyediakan satu permainan 'Wheel Of Raya'
hadiah menarik seperti voucher tunai RM39,000 dan seribu unit pencuci joy disediakan,
terbuka kepada semua pelanggan Super Raya Sale
mana tahu ada rezeki voucher wang tunai disini pula.

wheel of raya lazada
Wheel Of raya - Spin And Win dapatkan disini

jangan lepaskan peluang bersama lazada,
terhad kepada hari ini sahaja,
jom klik Super Raya Sale Bersama Lazada

selamat bershopping.
semoga bermanfaat.

#prayforpalestine
#prayforgaza
#prayformh370