Header AD

kedaipheromone

Redeem Point Bill Astro

buat pelanggan Astro yang bayar bill tiap-tiap bulan tu dah tebus belum point yang ada kat Astro Circle...aku baru jer redeem Foldable Canvas Bag warna merah tadi...setiap bulan aku akan peroleh point sebanyak 170 kalau bayar bill..100 untuk aku subscribe channel superpack dan tambahan 70 untuk langganan astro melebihi 5 tahun....nak bayar bill tadi perasan point aku dah cecah 2000.

redeem astro circle
Redemption Astro Cirlce

memang rugi ler kan kalau tak redeem...penat bayar bil tiap-tiap bulan at least dapat merchandise macam ni untuk ditebus terasa ler jugak dihargai...kali keberapa entah aku redeem point Astro Circle ni..kalau tak silap diorang akan tukar barang-barang yang ada kat sini...kalau bulan tu dapat barang best memang rezeki ler...untuk bulan ni nampak macam tak menarik.

astro circle
Foldable Canvas Bag Astro Circle

hajat dihati nak jer kumpul lagi sampai beribu-beribu...tapi kita sedia maklum ler dangan Astro nie..kedekut dia memang bukan main..kedekut nak mampos orang kata...rancangan yang ada pun asyik duk ulang-ulang yang sama jer...sama jugak dengan barangan yang ada kat Astro Circle nie...point yang ada tu agak tinggi untuk sesuatu barang...amik contoh foldable bag canvas yang aku redeem tue.

nilai beg tu 1500 point...tiap-tiap bulan aku dapat 170 point..nak dapatkan 1500 tu aku perlukan 9 bulan...maknanya sembilan kali bayar bill baru dapat seketul beg tue...hahahah..memang tak berbaloi ler kan...tapi nak buat macam mana..dah itu jer option yang ada...ada jugak point untuk rebate RM10 dalam next bill bulanan...tapi rebate Rm10 tu nilai dia 1000 point..umpama bayar enam kali bill baru dapat potongan RM10...jengggg...itupun kalau redeem bukan dia potong next bill..selepas dua bulan dari tarikh redeem baru dia..kalau korang lupa chek bill memang senyap-senyap je lar diorang tak potong...hehehehe.

yang bayar bil astro tiap-tiap bulan tapi tak tahu macam mana nak tebus point kat Astro Circle boleh ke pautan www.astro.com.my/astrocircle...jadilah pelanggan yang bijak...jangan tahu bayar jer tiap-tiap bulan...walaupun barang nampak macam simple jer...ini jer pilihan yang ada...nak taknak kena ler tebus dari tak dapat apa-apa...

redeem pun sudah...tunggu bag sampai jer...harap-harap smart ler beg tu...tengok gambar macam best jer.
Redeem Point Bill Astro Redeem Point Bill Astro Reviewed by Shark Kay on Tuesday, July 11, 2017 Rating: 5

6 comments

  1. oh ada point ye dik...akak x pernah tahu nak semak hahaha...kena bg tau husband ni sbb dia je bayor astro tetiap bulan...best yer tebus dpt beg tu

    ReplyDelete
  2. dah lama x berastro.. tpi bagus sharing ni.. :)

    ReplyDelete
  3. maksudnyer klu bil every month 100 +++++ ker?

    ReplyDelete
  4. Marilah bertukar ke freeviewtv ...ekekekw

    ReplyDelete