Header AD

kedaipheromone

Photoshoot Raya Di Studio

Studio photoshoot gambar raya aku dan keluarga tempoh hari dah pun siap...cukup complete ahli keluarga kali ni...bila dah cukup memang terasa rugi kalau tak ambil gambar kan...tambahan pulak hari tu hari raya dengan masing masing berbaju melayu dan kurung...memang nampak smart ler..nak nampak lagi best kami ke Studio SedetikLebih Photography di Kuantan..antara studio yang bukak di hari raya pertama.

photoshoot studio
SedetikLebih Photography
plan awal kitaorang hanyalah nak bergambar santai-santai kat rumah jer dengan pakai kamera smartphone...macam-macam model phone ada bila dah ramai berkumpul ni...cakap je nak berapa megapixel punya camera...paling tinggi ada 20mp.

tapi bila pikir balik aku yakin gambar yang kitaorang ambil nanti akan tersimpan dalam memory phone je buat selamanya...korang pun macam tu jugak kan...buat letih je posing banyak-banyak , selpie beratus pose tapi tak print jadikan ia sekeping gambar..semuanya simpan alam memory phone jer..buatnya kalau tak boleh bukak phone tu mau menangis.

itu yang buat kami sekeluarga nekad nak photoshoot raya di Studio kali ni...dan tak sangka Studio SedetikLebih Photography bukak sampai malam...pakej yang ada pun murah...dapat frame dan softcopy...memang terbaik...raya-raya pun photgrapher tetap nak ambil gambar...dan hasilnya memang meletop...aku share sikit ler yang terhasil.

studio photoshoot
family potrait adik perempuan nombor 2
photoshoot studio
family potrait adik lelaki nombor 3
photoshoot studio
bujang potrait yang sulung dan bongsu
photoshoot studio
ahli wanita dalam keluarga besar
photoshoot studio
complete legasi Razlen Family
smart woooo...
pakej yang aku ambil tu dapat 2 frame photo bersaiz 16R dan 8R..tengok hasil-hasil photoshoot kat studio ni rasa tak sabor pulak nak gantung gambar yang ada kat rumah nanti. 

SedetikLebih Photography ni berpusat di Kuantan..tapi mereka jugak ada buat shoot luar dari kuantan...dimana ada request disitu ler mereka pergi...gambar-gambar pulak memang awesome...kalau aku kahwin nanti ambik dengan diorang jer senang...heheh..
boleh tengok gambar-gambar wedding mereka di Facebook SedetikLebih Photography.
yang berada kat kuantan boleh terus ke studio mereka di tingkat atas Pasaraya LYC Bukit Sekilau..dekat jer dengan bandar kuantan tu.

gambar mana yang aku print dan gantung nanti?
tunggu next entry.
korang jangan lupa print gambar-gambar raya tu.
rugiler selpi ngan phone mahal simpan dalam talipon.
boooooooo~

Photoshoot Raya Di Studio Photoshoot Raya Di Studio Reviewed by Shark Kay on Thursday, July 06, 2017 Rating: 5

7 comments

  1. Hai Shark! Selamat hari raya! Plannya gitu jugak.. Kengkonon nak gi studio photoshoot amik gambat 1 family.. last2 ke laut.. masing2 huru hara di pagi raya.. ��

    ReplyDelete
  2. Cun arr gambar. Nak buat jugaklah studio photoshoot, hehehee!

    ReplyDelete
  3. wahh..ade blogg...bijok r ..thanks brooo

    ReplyDelete
  4. shark selamat hari raya....jgn lupa kirim salam kat adik bongsu...haha

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya Bro Shark.

    ReplyDelete