Header AD

kedaipheromone

Hati-Hati Dengan Warna LGBT?

secara tak sengaja aku serba purple harini...baju purple...kena pulak phone asus aku kaler purple...nasib baik seluar warna hitam...kalau  sepasang purple memang euuuww bagi seorang lelaki...tak nak ler aku imagine aku pakai sepasang warna macam tu...kalau baju melayu tak apa.

warna lgbt
i am in purple today
pernah tahu pasal LGBT?
yang golongan-golongan jenis minat kaum sejenis..dan mereka menggunakan warna pelangi sebagai simbol untuk komuniti diorang...dalam dalam warna pelangi tu ada pulak warna purple...terkena jugak aku dengan rakan sekerja hari ni mengatakan aku gay...hahahahahah..

hampeh punya sahabat...tapi aku tak ambik hati pun...aku tahu dia bergurau...kalau dia betul-betul maksudkan pun aku tak ambil kisah...aku bukan LGBT...aku masih normal dan ada nafsu kat perempuan...secara kebetulan je aku ada baju purple ni.

LGBT malaysia
warna dan simbol LGBT

warna LGBT
maksud warna LGBT

seingat aku baju ni beli kat PDI...korang tahuler baju kat sana macam mana kan...jenis beli 3 dalam satu harga...nak beli satu rugi pulak..jadinya ambil ler 3 walaupun pilihan terhad...dan ini salah satunya yang berlaku.

nampak gaya lepas ni aku kena berhati-hati ke pilih warna baju...dah tak boleh pilih warna-warna terang....warna-warna pelangi...silap pakai nanti kang ada pulak aku kena cop gay...aku sebenarnya dah bosan pakai warna putih dan hitam...waktu sekolah dulu boleh ler selalu warna hitam sebab dulu-dulu kalau pakai hitam nampak je orang kata cool dan maskulin...hahaha..

lepas ni aku kena lebih berhati-hati?
memang idok ler...susah ini macam kalau ada org permikiran cetek...kita pulak yang kena ikut diorang punya flow..
duit aku , baju aku , selera aku , style aku
suka hati ler nak pakai kaler apa.

Hati-Hati Dengan Warna LGBT? Hati-Hati Dengan Warna LGBT? Reviewed by Shark Kay on Wednesday, June 07, 2017 Rating: 5

12 comments

  1. Warna cik akak tu...nangis tengok warna phone...

    ReplyDelete
  2. Wahhh... Baru tahu pasal warna2 tuk kaum sejenis... Hihhi

    ReplyDelete
  3. haha... sibuk je yang sejenis tu pun nak translate warna. Kan orang dah salah faham dah. Eh hp kita sama lah...

    ReplyDelete
  4. shark...abaikan orang dengki tu...shark pakai warna cerah2 cm ni nmpk macho tau...abam Qi suka pakai baju warna pelangi...lantok le diorang tu...hahahha...tp kan pelik spesis lgbt ni...cm ne la diorang leh suka kaum sejenis...haihhhhhhh

    ReplyDelete
  5. hahha..pakai jela warna ape pun..lantak la diaorang..

    ReplyDelete
  6. Payah klu nk ikut cara org....ikut cara sendiri je shark

    ReplyDelete
  7. Payah klu nk ikut cara org....ikut cara sendiri je shark

    ReplyDelete
  8. Uik klu tk leh pakai warna pelangi jenuh wei...brapa bnyk je kaler yg ada...

    ReplyDelete
  9. Tak tahu pun pasal warna ni tapi kita tahu warna pelangi jer hehehehe..

    ReplyDelete