Header AD

kedaipheromone

14 Hari Turun Berat Badan Dengan Lemonex

masih ada lagi ker yang tercari-cari produk kurus di pasaran?
kalau tips turun berat badan tu aku rasa dah bersepah orang share kat facebook mahupun blog...dah bersepah jugak artikel-artike dalam megazine...tapi masih belum ada yang berjaya..antara sebabnya hangat-hangat tahi ayam...kebiasaan memang begitu...seminggu awal jer mampu disiplin dalam permakanan...lama kelamaan jadi boring dan susah untuk follow dengan panduan yang kadang-kadang menyeksakan diri sendiri...kenapa tak cuba sahaja jenis cecair dan minuman yang memudahkan untuk bawak kemana-mana dan senang untuk diamalkan...korang boleh cuba tengok produk Lemonex ni.

lemonex malaysia
Lemonex
Lemonex Malaysia
kalau sebut nama lemon dah pasti dalam kepala tu terbayang buah lemon kan...majoriti tahu buah lemon memang banyak peranan dia dalam proses turun berat badan...

lemonex ialah minuman detox yang mengandungi 4 unsur iaitu grapefuit ( buah limau gedang ) , lemon , citric acid dan nano sugar yang akan membantu dalam proses penurunan berat badan...

kandungan buah grapefruit ni membantu dalam mengaktifkan enzim AMPK yang menggalakkan pembakaran lemak dengan meningkatkan kadar metabolisme dalam badan...kandungan lemon pula meningkatkan kadar pencernaan karbohidrat dan seimbangkan gula dalam darah...menurut kajian kandungan Vitamin C atau Citric Asid mampu membakar lemak lebih besar apabila bersenam...nano sugar akan bertindak sebagai pengganti gula dalam minuman lemonex...

lemonex malaysia
kurus 14 hari dengan lemonex
dalam satu botol lemonex ada 30 sachet...dengan 30 sachet pula pengguna akan dapat 9 kelebihan
  • tidak perlu berlapar
  • metabolisme cepat naik
  • detox
  • cepat mencairkan lemak
  • 3x lebih pantas melansingkan badan
  • tenaga bertambah
  • 3x lebih cepat mengecilkan perut
  • tidak perlu bersenam secara ekstreme
  • kurus dalam masa 14 hari

cara penggunaan pula hanya sehari 1 sachet...dan minum 15minit sebelum sarapan...saiz sachet yang kecil memudahkan pengguna bawa lemonex kemana sahaja...tak sempat sarapan dirumah oleh dibawa ke office..janji minum 15 minit sebelum breakfast...senang kan..amal sehari sekali di waktu pagi sahaja...dah minum lemonex tu kena ler minum air 2L untuk lebih pencernaan.

lemonex
testimoni Lemonex
Tapi peringatan bagi mereka yang tergolong dalam kumpulan ini
  1. Mengandung
  2. menyusu Bayi
  3. Darah Tinggi
  4. Kencing manis
  5. Jantung
Anda TIDAK BOLEH minum Lemonex ini atas sebab-sebab kesihatan...ada sebab-sebab tertetu kenapa anda tidak boleh amalkan minuman Lemonex...jangan cakap abang tak payung.

untuk pembelian dan order Lemonex terlalu mudah...boleh ke laman web mereka atau laman sosial berikut atau nak lagi senang direct terus ke Whatsapp :


Payment boleh menggunakan kad kredit , kad debit , online transfer dan COD juga boleh dibuat di sekitar KL - Selangor...di tempat lain postage akan dilakukan dengan menggunakan khidmat Pos Laju.

#codlemonex di RAJA CHULAN TQ AKAK...SEMOGA DAPAT TURUNKAN BERAT BADAN DAN SEMAKIN SIHAT DAN CANTIKKK...AAMINN LEMONEX MEMBAKAR LEMAK ANDA SAMPAI JADI DEBU.... KHASIAT GRAPEFRUITS YG SANGAT OHSEM DALAM MENURUNKAN BERAT BADAN! KL-SELANGOR kami boleh terus hantar ke rumah atau office anda. Lain kawasan boleh Poslaju.1 hari je dah sampai inshaaAllah.. WHATSAPP:011-33408954 YANA WHATSAPP:011-33408954 YANA WHATSAPP:011-33408954 YANA Pembelian LEMONEX boleh dibuat melalui cara berikut: 📌CASH (waktu C.O.D) 📌ATM BANK IN 📌ONLINE TRANSFER 📌DEBIT CARD 📌CREDIT CARD WWW.LEMONEX.MY #lemonex#lemonexmalaysia#lemonexhq#sayanakkurus #ubatkurus#nakkurus#kevinzahri#jk1m#herbalife#sayajual #nikemalaysia#adidasmalaysia#buanglemak #gemukisawesome #Mtmalaysia #gcxfactor#kevinzahritips #jomkurus#qurose #fatburnermurah#fatburnermega #fatburnermegashahalam#codshahalam #codpuchong #codbangsar #zumbamalaysia #bakarlemak #buanglemak #sedutlemak
A post shared by Lemonex Malaysia (@lemonexmalaysia) on


kepada yang masih tercari-cari produk kurus boleh ler cuba Lemonex ni...masih ada masa untuk kurus di hari raya nanti... masih ada masa untuk bergaya dengan badan yang ideal di hari raya nanti...lebih meriah dan bermakna raya tahun ini kalau dapatbadan yang diidamkan...tak salah kan kalau mencuba.

jom kurus dengan Lemonex..
insyaallah 14 hari dah nampak kesannya.
14 Hari Turun Berat Badan Dengan Lemonex 14 Hari Turun Berat Badan Dengan Lemonex Reviewed by Shark Kay on Friday, June 02, 2017 Rating: 5

10 comments

  1. Besar nya bekas dia .. beebaloi2

    ReplyDelete
  2. nama pun dah melambangkan produk ...terbaikkkk

    ReplyDelete
  3. Ada kandungan lemon tu, pasti banyak khasiatnya dan berkesan.

    ReplyDelete
  4. Ibu menyusu takleh erk..tgk macam menarik..leh bagi cuba husband ni

    ReplyDelete
  5. makan ni jadi lawas terberak-berak ke ?

    ReplyDelete
  6. Nasib baik dah kurus sekarang lepas bersalin..kalau tak, boroi jer perot i hahaha

    ReplyDelete
  7. Besarnya packaging dia. Berbaloi beli kalau mcm ni..

    ReplyDelete
  8. Wahhh menariknya produk kurus ni berasas lemon...limau gedang pun ye...good review shark

    ReplyDelete
  9. Kalau sambil minum tak exercise boleh kurus gak ke? Nak kurus sobss

    ReplyDelete
  10. wife sy nak turunkan berat badan ni..boleh try kot?

    ReplyDelete

Post AD

lemonex