Header AD

kedaipheromone

Single Terbaru Maaf Dari Biru Band

Biru Band Maaf | kalau ada peminat band dari indonesia mesti kenal dengan Biru Band ni...dulu sekitar tahun 2013 pernah popular dengan lagu Pacar Yang hilang...sekarang muncul dengan single yang baru bertajuk Maaf.
lagu maaf biru band
Single Baru Biru Band-Maaf
Lirik official video sudah pun ada di Youtube...korang boleh ke pautan Youtube/Biru Band - Maaf...lirik yang agak simple dengan melodi yang slow rasanya boleh hit lagi sekali lagu ni.

kalau dah hit tu ramai ler yang nak request lagu ni buat caller ringtone...semua telco di Malaysia dah ada lagu Maaf - Biru Band...boleh pilih seperti dibawah.
MUAT TURUN NADA DERING
  • Maxis CallerRingtones -- Dial *131*563937# tekan Call/Hantar
  • DiGi CallerTunes -- Dial *233*1330489# tekan Hantar/Call
  • Celcom CallMeTones -- Dial *323*282685# tekan Call/Hantar
  • U Mobile ColourTones -- Taip CRM 6371645 dan hantar ke 28383

kalau tak puas dengar dan nak dengar berulang kali boleh ke pautan berikut.


buat pasangan yang sedang bergaduh tu rasanya lagu ni sesuai untuk korang request dan dedikasi lagu ni kat pasangan masing-masing...mana tahu sejuk hati dia dengar...tajuk lagu pun dah tahu apa maksudnya kan...semoga terhibur dengan single baru Biru Band - Maaf.
Single Terbaru Maaf Dari Biru Band Single Terbaru Maaf Dari Biru Band Reviewed by Shark Kay on Thursday, May 04, 2017 Rating: 5

No comments

Post AD

lemonex