Header AD

kedaipheromone

Pahang Ke Final,Chelsea Juara

2 kemenangan berganda buat pasukan faveret bolasepak aku minggu ni...malam tadi Pahang layak ke Final Piala FA 2017...sebelum Pahang , satu lagi team faveret aku dari zaman sekolah menengah , Chelsea dapat title champion untuk liga EPL..owesome.
pahang ke final piala fa 2017
hogoh pahang hogoh
mulakan dulu dengan game malam tadi...tekaan aku sebelum ni untuk ramalan Final Piala FA 2017 nampaknya tepat...Pahang akan lawan Kedah last sekali.

final akan bermain di Stadium Shah Alam pada 20 May...kira-kira minggu depan jer...entah aku sempat turun ker tak Shah Alam nanti..memang rugi kalau final tengok kat TV je..tak feel..kalau pergi stadium tu mana tau terpijak rezeki jumpa jodoh..kalau bukan orang pahang dapat orang kedah pun boleh...tak jauh pun.hahahaha.

satu lagi pasukan faveret bolasepak aku Chelsea pulak dah jadi juara untuk liga EPL...tahun lepas tak ada rezeki nak menang...last jadi juara 2 tahun lepas...dan tak sangka dengan kemasukan pengurus dapat jugak Chelsea juara EPL 2016/17.
chelsea juara epl
chelsea juara EPL 2016/17
ada satu persamaan antara pasukan Pahang dengan Chelsea tahun ni...kalau nak ikutkan tahun lepas kedua-dua pasukan hilang dari radar...masing-masing tak perform dan selalu jugak jadi bahan troll...hahaha..tapi sebagai peminat setia tetap aku sokong...aku bukan penyokong lalang yang nak sokong waktu menang je..

untuk next week dan ramalan untuk Final Piala FA 2017 aku memilih Kedah sebagai pasukan faveret...sorry Pahang...its a fact melainkan ada perubahan dalam kesebelasan utama..walaupun kedah boleh menang aku tetap akan sarung jersi biru kuning...hogoh Pahang hogoh.

siapa pilihan korang final nanti.

Pahang Ke Final,Chelsea Juara Pahang Ke Final,Chelsea Juara Reviewed by Shark Kay on Sunday, May 14, 2017 Rating: 5

1 comment

  1. dah lama tak ikut perkembangan bola tempatan... ,asuk final lagi pahang..

    ReplyDelete

Post AD

lemonex