13 May 2017

Kesan Cakar Yang Panjang Dapat Waktu Tidur

panjang pulak aku kena cakar waktu tidur malam tadi...tak tahu ler dapat dari mana...nak kata kucing jauh sekali...bangun pagi tadi tak terasa apa-apa...bila mandi tu baru terasa pedih...terkezut jugak ler aku tengok ada kesan cakar lepas bangun tidur kat lengan ni..
kesan cakar lepas bangun tidur
panjang wei kena cakar
boleh tahan panjang jugak kena...dari bahagian siku sampai ketiak...nasib baik tak terasa sakit...pedih waktu mandi je lar baru terasa...waktu mandi tu aku dah pikir bukan-bukan dah...haishhhh.

bila aku google je kena cakar waktu tidur ada ler beberapa story yang keluar...semuanya cerita yang kurang menyenangkan aku...semua cerita hantu,jin dan syaitan keluar...aku ni dah ler tak berapa nak percaya sangat benda-benda mistik camni...walaupun tak percaya tapi aku tetap minta dijauhkan semuanya...iman tak kuat nak hadap ni...
kena cakar waktu tidur
macam kena cakar kucing

kena cakar
ada kata kena cakar rimau
aku cuba jugak ingat balik apa yang aku buat semalam..mana tahu ada sangkut paut ker.

petang semalan aku ada buat kerja berat..ada angkat kotak dan angkat benda-benda berat...nak sedapkan hati aku pikir mungkin kesan calar dapat dari situ kot.heheheh..mandi petang semalam tak tertengok pulak aku ada ke tak kesan calar ni...harap-harap betul lah tekaan ku..

tapi kalau betul-betul kena kacau waktu tidur nampak gaya kena buat something ler malam ni...dengar Al-Quran?

entahler...harap-harap malam ni tiada apa yang berlaku...mungkin ada jawapan untuk aku nanti...ada sesiapa ke yang boleh share kesan calar ni...rasanya ada kot yang pernah kena ni..share sikit mana  yang patut ye.

3 comments:

  1. Mgkin kesan garu sendiri?? Kuku panjang?

    ReplyDelete
  2. Sama macam tunang akak..mmg gangguan benda x elok..dh berubat dh but still kena gak

    ReplyDelete
  3. kena tidur dgn tangan terikat ni...

    ReplyDelete