8 May 2017

Jom Try Main Spinner

minggu ni macam banyak pulak muncul gambar Spinner keluar kat timeline facebook...aku pulak jenis jari yang tak reti duduk diam rasa macam nak beli jer satu...rasanya setakat ni tak ramai lagi seller online yang jual menatang nie...mungkin sebab ramai lagi tak tahu kewujudan  gajet ni dan jugak ramai jugak yang tak tahu apa kegunaan sebenar Fidget Spinner nie...
fidget spinner
Spinner
pernah tak korang atau mana-mana member korang kalau dalam bilik meeting tu asyik duk main pen jer...kalau yang ada skill tu boleh siap main pusing-pusing lagi...tengah bosan-bosan ngadap kerja asyik duk main picik-picit jer pen tue...yang ni agak annoying sikit ler..buatnyer ada orang sakit gigi kadang-kadang bunyi pen tu boleh jadi marah wooo...untuk kes-kes macam ni , Spinner adalah ubat untuk diorang.

tengok macam mainan bodo jer kan...tak ada apa yang menarik pun..tapi percayalah kalau dah start pegang dan pusing toys ni memang gian ler jadinya...cara main dia senang jer...kepit Fidget Spinner kat tengah-tengah tu dengan ibu jari dan jari hantu...lepas tu pusingkan ajer dengan mana-mana jari korang...spinner tu akan berpusing dan jari korang akan sentiasa nak pusingkan blade spinner tue...tak paham apa yang aku cakap boleh cari kat youtube...
spinner malaysia
cara bermain spinner
spinner
Spinner berpusing
sesuai untuk semua peringkat umur..tapi kena hati-hati dan alert...ada setengah Spinner tak sesuai untuk kanak-kanak...biasanya model untuk kanak-kanak diperbuat daripada palstik...dan untuk orang dewasa ada pelbagai jenis dan boleh modify sendiri....nak yang berat ada , nak yang bilah banyak ada , nak yang stylist pun ada...memang gian ler kalu dapat benda nie...selagi boleh pusing jari tu akan duk pusing jer Spinner tue..dan kalau ada yang kreatif korang boleh buat macam-macam trick dengan Spinner ni..saper kreatif dia memang akan kelihatan cool...

harga pulak bermula dari RM8 bagi yang basic...ada jugak yang harga RM40 mengikut patern...bagi yang berminat boleh contact seller sorang ni kat facebook...trusted seller..boleh buat COD dan Pre-Order jugak..boleh add dan PM beliau di Facebook/Jean Gallyot...

jom try main Spinner pulak.

2 comments:

  1. viral ya sekarang pasal spinner ni.. nak try juga main.. hehe

    ReplyDelete
  2. bestttt ...ada beli 3 untuk anak2 ...

    ReplyDelete