Header AD

kedaipheromone

Wany Hasrita Jelmaan Siti Nordiana

Menahan Rindu - Wany Hasrita | lagu ni boleh kira berhantu jugak sekarang...bnyak kali diputarkan kat radio...kalau dengar carta tu aku rasa lagu ni dalam kelompok TOP 3...bila dah asyik radio putar lagu ni je automatik jugak ler aku rasa sedap pulak layan...meleleh woo.
wany hasrita
Menahan Rindu Wany Hasrita
aku tak tau sangat biodata Wany Hasrita ni...tak tahu dari mana dia start popular...tapi kalau bukak youtube tu macam banyak video smule dia...maybe dia start dia situ...sama macam Khai Bahar...google lagi terjumpa lagu dia yang pernah viral dengan lagu Memori Berkasih versi korea...memang sedap suara dia...ada yang kata jelmaan Siti Nordiana...hahaha..citarasa masing-masing.

nak dijadikan cerita lagu ni memang kuat sungguh main kat radio...masuk kereta lagu ni , masuk kedai makan lagu ni , masuk kereta balik pun ada lagi lagu ni...phew...orangnyer pun boleh tahan cantik...setakat ni aku belum tengok lagi dia bawak lagu Live...kalau dia boleh bawak live memang cerah karier dia nanti..

saper suka lagu menahan rindu ni kita geng.
Wany Hasrita Jelmaan Siti Nordiana Wany Hasrita Jelmaan Siti Nordiana Reviewed by Shark Kay on Sunday, April 09, 2017 Rating: 5

3 comments

  1. wany hasrita ni artis youtube ke?

    ReplyDelete
  2. Nanti akak tgk youtube...sbb perasan lately kt radio selalu putar lagu sama tp x tau tajuk

    ReplyDelete

Post AD

lemonex