Header AD

kedaipheromone

Siapa Nama Baby Hasrul Hassan

Siapa Nama Baby Hasrul Hassan | tahniah buat sifu SEO , blogger Hasrul Hassan atas kelahiran putera yang baru...Alhamdulillah masih bertenaga beliau...hehehe...tak sangka pulak kali ni blogger HH nak berkongsi kegembiraan dengan buat kontest yang bagi aku cukup unik...cuba teka nama anak beliau.
siapa nama baby hasrul hassan
siapa nama baby Hasrul Hassan
klue sudah dibagi...kalau rajin dan kreatif rasanya dah boleh teka..berikut adalah klue yang terkumpul setakat ni.
  • 2 perkataan 10 huruf
  • maksud nama adalah "kemas" dari bahasa arab
  • menjadi rujukan pelayar di lautan
  • nama ada versi lelaki dan wanita
  • HH macam ada kasi hint huruf J
  • semua nama anak lelaki ada ritma yang sama
korang rasa boleh teka tak dengan klue yang diberi...cari punya cari aku rasa macam dah jumpa dan macam dah boleh agak...dan aku memilih nama 
Hasif Jauza
Hasif  membawa maksud kemas dan Jauza membawa maksud nama bintang.

kalau betul Alhamdulillah..rezeki aku agaknya...kalau tak betul pun tak apa...diharapkan kelahiran baby baru  ini dapat sikit sebanyak menambah kebahagian dalam keluarga besar Hasrul Hassan...bertambah meriah ler raya nanti dengan penambahan ahli baru..diharapakan jugak baby baru ni akan terus sihat seperti abang dan kakaknya..

Tahniah sekali lagi buat blogger Hasrul Hassan atas kelahiran ahli keluarga yang baru,

Siapa Nama Baby Hasrul Hassan
Kontest "Siapa Nama Baby Hasrul Hassan" di hasrulhassan.com, direalisasikan bersama aynorablogs.com, ummumarjaan.com, sitiyangmenaip.blogspot.my, sayaiday.blogspot.com, kitepunye.com, cikpinz.com, khatyaiman.com, dan unclezuan.com
 
Siapa Nama Baby Hasrul Hassan Siapa Nama Baby Hasrul Hassan Reviewed by Shark Kay on Friday, April 14, 2017 Rating: 5

1 comment

  1. Terima kasih shark kerana sudi join kontest ni .. goodluck ...
    Eh .. dah kunci jawapan.

    ReplyDelete

Post AD

lemonex