kedaipheromone
Logo KBBA

13 Mar 2017

Pakai Jam Tangan Power Rangers

aku jenis kalau nak pergi mana-mana memang nak kena pakai jam tangan...tak selesa berjalan dengan tangan kosong...pakai jam ni nampak sikit kemas bila ootd...weekend baru ni tak perasan pulak jam faveret aku tak hidup...selongkar punya selongkar jumpa jam ni yang masih dalam bungkusan.
jam tangan
go go power rangers 
dah macam jam power rangers dah aku pakai...seingat aku jam ni aku beli kat Zalora...maybe time tu aku dapat kupon diskaun sebab kalau tak ada kupon memang aku tak beli kat situ..hehehe..gitu ler gaya kalau dah beli secara online...pada gambar tengok smart jer..tapi bila sampai tak hingat punya size dia...tapi bukan salah iklan pun..salah size aku ni yang kecik sebenarnya...nak taknak kena ler pakai jugak.
jam tangan
kalau jam ni suze kecik memang smart
katanya sekarang ni memang trend orang pakai jam tangan getah..teringin jugak aku nak pakai jam G-shock tu..tapi harga makkk aiihhh..boleh tahan jugak harga baru dan second...tak tahu ler tang mana mahal dia...mahal sebab trend atau mahal sebab kualiti...mahal-mahal pun tetap aku nak sambar satu nanti.

ingatkan berat badan dah tambah 5kg dalam sebulan ada ler penambahan size kat lengan ni...tapi tengok macam takdek perubahan pulak...still lagi kecik lengan ni...bila pakai jam power rangers ni dapat sikit ler motivate nak teruskan perjuangan menanmbah berat badan...hahaha..tak sabo pulak nak tengok lengan aku besar...bila dah besar senang ler aku nak cari jam tangan yang sesuai..tangan kecik ni memang susah nak match...chaiyokk!

9 comments:

  1. Elok je Kak Sue tengok Shark pakai..smart apa..

    ReplyDelete
  2. Lengan kecik ..tapi jam besar .. ok CCL biasa hadap masalah macam ni .hehehe .

    ReplyDelete
  3. Jam mengalahkan tangan, haha~

    ReplyDelete
  4. memang power rangers sungguh.. kahkahkah

    ReplyDelete
  5. Nice jam tu. Dulu pernah minat pakai jam besar2 gini. Huhuhu

    ReplyDelete
  6. besarnya jam nie...tpi lawa dpakai!

    ReplyDelete
  7. Smart jam ni shark...akak mmg suka jam stylo gini...

    ReplyDelete
  8. hehehe okay ja besar pun. at least senang nak nampak dah pukul berapa.

    ReplyDelete