Header AD

kedaipheromone

Nak Tengok Power Rangers Pun Tak Boleh

minggu lepas filem beauty and the beast hampir kena banned sebab ada scene hubungan sejenis..gay scene...khabarnya filem Power Rangers esok ni pun nak kena jugak...atas alasan yang sama tapi babitkan lesbian pulak...adeh.
beauty and the beast tangguh
filem kontroversi Malaysia 2017
aku tak ralat sangat dengan filem Beauty and the beast tu kalau kena banned...memang aku tak follow jalan cerita dia waktu kecik..yang aku tau  monster hodoh jatuh cinta sama sorang awek cun..itu jer..boring...hehe..not my type.

tapi kalau power rangers pun nak kena banned memang aku kesah ler...hahaha...cita-cita aku ni kot waktu kecik nak jadi power rangers...nak jugak mengimbau kenangan lalu dengan filem power rangers 2017...tak sabar nak tengok diorang panggil robot megazord tu...hahahaa...tapi boleh pulak diorang buat cerita power rangers kuning ni ada sangkut paut dengan geng LGBT...katanya diawal filem ada scene rangers kuning ni ada masalah dengan girlfriend dia..
isu lgbt dalam filem
rangers kuning lesbian?
rasanya tak ada kot aksi kissing mahupun ehem-ehem..mungkin hanya dialog sahaja...tapi kalau budak-budak tengok mesti diorang pelik...sel-sel otak pulak sedang berhubung...semestinya akan ada soalan yang akan keluar dari mulut kanak-kanak ni...berpeluh nak jawab nanti...susah jugak kan...haishhhh.

yang pengarah ni pun satu...kenapa lar nak selit isu LGBT dalam filem...otak iluminati betul ler diorang ni...tensen betul....kalau nak ikutkan bukan Malaysia je yang ambil tindakan macam ni...bnyak jugak negara lain yang ambil protes..tapi hampir kesemua tarik balik dan filem beauty and the beast diberi rating tontonan 18 tahun keatas..filem power rangers ni tak tau lagi...tengok ler apa jadi nanti...

kalau tak ada kat panggung pun bleh cari kat facebook jer lar nanti..bak kata harris iskandar ,
"tak dapat tengok tak apa , kita tengok ombak rindu"
hahahaha..win.

Nak Tengok Power Rangers Pun Tak Boleh Nak Tengok Power Rangers Pun Tak Boleh Reviewed by Shark Kay on Wednesday, March 22, 2017 Rating: 5

3 comments

  1. la kena tangguh lagi ke?... skrang ni kisah omputeh ni banyak selitkan skit2x lgbt ni.. boleh nampak drama2x bersiri omputeh.. kalo kena banned tggu download je lah

    ReplyDelete

Post AD

lemonex