Header AD

kedaipheromone

Lazada Birthday Blogger Contest | Happy 5th Birthday Lazada Malaysia

minggu depan bersiap sedia lah untuk sale besar di Lazada Malaysia..kali ni diskaun sampai 90% diberikan sempena ulangtahun Lazada yang ke-5...membulat ler mata masing-masing next week dengan promosi Lazada Birthday Sale yang bermula 22 hingga 24 Mac.
lazada birthday blogger contest
Lazada Birthday Blogger Contest
untuk memeriahkan lagi sambutan birthday diorang yang ke-5 next week , pihak Lazada telah mengadakan satu contest untuk blogger , Lazada Birthday Blogger Contest dan mereka mencari 30 pemenang...banyak tu wei..hadiah pulak boleh tahan banyak dalam bentuk wang tunai...heheh..tapi sebelum nak dapat tu kena ler jawab soalan-soalan yag diberikan.

aku jawab dulu soalan diorang ye
a) What Do You Love About Lazada
i dont know why i love Lazada...yang aku tahu aku bila aku masuk lazada,klik klik,tunggu barang sampai...hahah..saper tak suka kan...main klik-klik je barang yang kita nak...nak bayar pun senang...segala jenis bank diorang terima...postage pulak kalau bernasib baik sekejap je sampai...paliing cepat sehari dan paling lambat seminggu..itu antara pengalaman aku dengan Lazada.

b)Top Three Product pick From Lazada Malaysia
yang ni memang best kalau ditanya...nak bagi sepuluh pun takdek masalah...cakap je nak apa..semua ada..tapi dalam banyak-banyak yang ada aku nak Shake N Take Blender , Easy Bean Bag dan JBL Cinema Subwoofer...ketiga-tiga barang ni kalau ada sale diskaun sampai 90% memang aku klik masuk cart...tengok review semuanya ok dan star pun bnyak...tips nak tau barang kat Lazada tu ok atau tak , kena tengok kat komen dan star yang diberikan oleh customer..heheh..rahsia aku tu bila nak shopping disini.

Shake N Take Blender 2 bottle
top selling lazada malaysia
Shake N Take Blender
top selling product lazada malaysia
blend dan minum
bukan blender je aku dapat kalau beli ni...tapi aku dapat dua botol air sekali...kalau nak buat jus buah ke tak payah dah nak asing letak dalam botol lain...lepas blend terus minum jer dari bekas tu..inovatif kata orang...senang lepas ni aku nak blend protein mass aku...lepas blend je, cabut , bawa bekal pergi office..simple...bekas dia pun smart aku tengok..

Eazy Bean Bag
top selling lazada malaysia
Eazy Bean Bag
tengok pada harga dan review not bad...fast delivery...ini letak kat ruang tamu , letak kat depan TV memang syiok ler...macam-macam posisi boleh duduk kalau ada bean bag ni...baru selesa tengok tv tengok bola...kalau beli satu memang tak cukup...confirm berebut.

JBL Cinema SB150 Soundbar + Subwoofer
top selling lazada malaysia
JBL cinema and subwoofer
ini lawan dia kalau dah beli Eazy Bean Bag tadi...dapat home teater macam ni memang dah feel tengok cerita kat wayang dah...sound effect kompom sedap ada tambahan speaker macam ni...tambah pulak ada bean bag tu dah macam feel tegok wayang kat TGV Cinema yang jenis Beanie Seat tu pulak..hahaha..

itu antara tiga pilihan aku untu Top Three Product pick from Lazada..next question is

c)How Lazada Can Improve
kalau betul ler pihak Lazada terima cadangan aku memang bertuah ler rasanya...pekara paling penting aku rasa dalam pembelian atas talian ni ialah customer service...sepanjang aku beli dengan Lazada setakat ni tiada masalah..tapi ada rakan-rakan lain tak senasib dengan aku...antara yang paling banyak masalah ialah delivery lambat dan call center...bila delivery dah lambat , customer mesti nak call service center punya...tapi kalau dah asyik tak ada orang jawab call memang viral ler jawabnya...kalau pihak lazada boleh improve dari segi shipping dan customer servis rasanya tiada masalah dah...itu je yang perlu Lazada Malaysia improve.

d)Birthday Wish To Lazada
pertama kali tahniah untuk ulantahun kelima Lazada...terima kasih atas platform yang disediakan...memang diakui platform pembelian atas talian macam Lazada ni memudahkan urusan shopping zaman sekarang..diharapkan Lazada Malaysia terus memberikan promosi-promosi menarik dan meningkatkan lagi mutu servis yang sedia ada..that all.

bagi blogger yang nak join contest ni silakan..lagi ramai join lagi naik hadiah wang tunai untuk dimenangi..boleh ke laman web berikut untuk lebih maklumat.
gud luck.
http://www.lazada.com.my/blogger-contest/

happy birthday Lazada Malaysia.

Lazada Birthday Blogger Contest | Happy 5th Birthday Lazada Malaysia Lazada Birthday Blogger Contest | Happy 5th Birthday Lazada Malaysia Reviewed by Shark Kay on Friday, March 17, 2017 Rating: 5

5 comments