Header AD

kedaipheromone

Janna Nick Buat Pahang Susah Suku Akhir Piala FA

sempat jugak malam tadi ke Stadium Darul Makmur untuk piala FA Pahang lawan Melaka...Fullhouse stadium malam tadi berbanding dua game sebelum ni..memang meriah.
piala fa nalaysia 2017
cantik bas Melaka United
piala fa malaysia 2017
penuh stadium Darul Makmur
Alhamdulillah Pahang menang 2-0 walaupun game tak berapa best...masih terkesan kot dengan kekalahan dalam aksi liga super sebelum ni...dah menang automatik layak ke peringkat suku akhir piala FA yang baru je buat undian Live kat TV9 tadi...boleh pulak ada Janna Nick yang aku minat tu buat cabut undian...comel...tapi tangan dia pulak tak bawak untung untuk Pahang..nak marah pun ada...hahahahaha...tapi nak buat macam mana...dah begitu caranya undian dibuat..nasib atau tidak itu je...i still like u Janna Nick.
undian piala fa malaysia 2017
undian piala FA Malaysia 2017
game tak memihak sangat pada pasukan Pahang bila kena lawan JDT untuk peringkat suku akhir...untuk rekod pahang pernah tewas dalam aksi liga super dengan JDT baru-baru ni...sekali lagi game akan jadi tumpuan bila dua pasukan ni bertembung...stadium komfirm penuh..

suku akhir piala FA game timbal balik...jadi ada peluang le kalau kalah game pertama...tengok pada undian piala FA tadi , pasukan Kedah macam mudah untuk ke final...siapa yang akan ke final untuk bertemu Kedah agaknya...Pahang , JDT atau Negeri Sembilan antara pasukan faveret...
suku akhir piala fa malaysia 2017
peringkat suku akhir piala FA 2017
boleh dah beli jersi pasukan faveret masing-masing...bila babitkan piala ni memang lain macam dia punya aura...semua jersi pasukan bolasepak Liga malaysia pernah aku kongsikan sebelum ni..boleh tengok kat entry bolasepak/jersi

target aku untuk pasukan ke separuh akhir...Pahang vs Negeri 9 | Kedah vs Sarawak...betul ke tidak kita jumpa di entry pusingan separuh akhir pulak nanti..

pusingan pertama suku akhir pada 31Mac/1April dan timbal balik pada 21/22April.

jom tengok bola.
Janna Nick Buat Pahang Susah Suku Akhir Piala FA Janna Nick Buat Pahang Susah Suku Akhir Piala FA Reviewed by Shark Kay on Sunday, March 12, 2017 Rating: 5

1 comment

  1. wah..cinta shark sudah beralih arah setelah sari yanti kahwin..hihi

    ReplyDelete