Komen Bergambar

Komen Bergambar.
dulu-dulu memang popular komen seperti ini,
sekarang rasanya dah kurang sikit,
mungkin modal gambar dah tiada.

siapa punya idea pun tak tahu ler,
sakit hati pun ada tgk komen camtu,
hehehe..
lawak tak hingat punya.
mmg kreatif pencetus idea komen bergambar ni.

Antara Koleksi Komen Bergambar

dari budak kecik,kepada pemimpin sampai artis menjadi bahan komen ini,
kadang-kadang terfikir,
kalau kita letak gambar member kita pula apa jadi?
berperang mulut agaknya sampai mati.

shark setakat ni tak pernah guna lagi komen nie,
tak tahu mana sumber diorang dapat,
buat menyemak ruangan komen je rasanya,

kalau blog boleh buat komen bergambar macam mana?
hehehe.

kreativiti mereka memang terbaik.




22 Comments

  1. haha.. mmg kelakar.. mcm real je kan...

    ReplyDelete
  2. aah kn..trend mase tuhh..skg kt pic penuh kata2 skg

    ReplyDelete
  3. Skrg pun ada lg kat fb tu..mmg semak sikit. Tapi lawaaak!

    ReplyDelete
  4. entry yang menarik:)
    sue selalu letak gambar n kata2

    ReplyDelete
  5. setakat ni takpernah guna n tak pernah guna lg gambar2 macam tu... sakit hati kot lau kena..hehe

    ReplyDelete
  6. kesian mereka mereka yang kena ambik gambar tu...

    ReplyDelete
  7. kalau mereka tahu gambar mereka telah digunakan mesti terharu.. hehe.. tapi kalau gambar melampau tu mesti boleh menyebabkan kemarahan pula..

    ReplyDelete
  8. hahaha..mun xpernah lagi komen bergambar kat fb sebenarnye..

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum shark...lawak la...:)

    ReplyDelete
  10. tak suka ke??akak suka pulak...ringkas..tak yah taip panjang2..hahah

    ReplyDelete
  11. tak suka ke??akak suka pulak...ringkas..tak yah taip panjang2..hahah

    ReplyDelete
  12. aah kan shark
    selalu tergelak bila baca kat bhgn komen
    mcm2 pic yg dijumpe..dgn dialog yg kelakar

    Jemput join shark & menangi hadiah bernilai RM550
    Giveaway Butik Comel Collection

    ReplyDelete
  13. klakar giler kadang2 tgok orang komen ngan gambar nih. fatin pon slalu gak la buat. huhuhu
    tapi, kadang2 status orang tu serius tapi komen gambar cam xleh blah. haha. lagi la orang tu nak marah. huhu

    ReplyDelete
  14. hahaha pernah juga guna kt fb =) yg terharu tu kelakar..uishhh kalau kt blog ada cmni..haru biru la..

    ReplyDelete
  15. Senarai peserta 'Segmen Komen Berpantun By Shakira' dah keluar!
    Jom tengok siapa yang sudi berpantun tu. Biar mood pagi ni berseni dan berbunga-bunga sikit :)

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/09/senarai-peserta-segmen-komen-berpantun.html

    ReplyDelete
  16. kelako sebenarnya bila komen bergambar...ilang stress sebenarnya..hahaha

    dari:
    akubahrain.com

    ReplyDelete
  17. Komen bergambar selalunya di Facebook saja kan.

    ReplyDelete
  18. ok apa..ringkas,pastu lawak..haha

    ReplyDelete
  19. hahahaaa... mmg ramai org suka guna comment bergambar.. lucu giler.. :D

    ReplyDelete