30 Sep 2013

Komen Bergambar

Komen Bergambar.
dulu-dulu memang popular komen seperti ini,
sekarang rasanya dah kurang sikit,
mungkin modal gambar dah tiada.

siapa punya idea pun tak tahu ler,
sakit hati pun ada tgk komen camtu,
hehehe..
lawak tak hingat punya.
mmg kreatif pencetus idea komen bergambar ni.

Antara Koleksi Komen Bergambar

dari budak kecik,kepada pemimpin sampai artis menjadi bahan komen ini,
kadang-kadang terfikir,
kalau kita letak gambar member kita pula apa jadi?
berperang mulut agaknya sampai mati.

shark setakat ni tak pernah guna lagi komen nie,
tak tahu mana sumber diorang dapat,
buat menyemak ruangan komen je rasanya,

kalau blog boleh buat komen bergambar macam mana?
hehehe.

kreativiti mereka memang terbaik.




share this

cerita-cerita lepas

Komen Bergambar
4/ 5
Oleh

22 comments

Tulis comments
avatar
30 September 2013 at 10:48

haha.. mmg kelakar.. mcm real je kan...

Reply
avatar
30 September 2013 at 11:21

aah kn..trend mase tuhh..skg kt pic penuh kata2 skg

Reply
avatar
30 September 2013 at 11:34

Skrg pun ada lg kat fb tu..mmg semak sikit. Tapi lawaaak!

Reply
avatar
30 September 2013 at 12:33

entry yang menarik:)
sue selalu letak gambar n kata2

Reply
avatar
30 September 2013 at 13:06

setakat ni takpernah guna n tak pernah guna lg gambar2 macam tu... sakit hati kot lau kena..hehe

Reply
avatar
30 September 2013 at 15:09

kesian mereka mereka yang kena ambik gambar tu...

Reply
avatar
30 September 2013 at 16:10

kalau mereka tahu gambar mereka telah digunakan mesti terharu.. hehe.. tapi kalau gambar melampau tu mesti boleh menyebabkan kemarahan pula..

Reply
avatar
30 September 2013 at 16:52

hahaha..mun xpernah lagi komen bergambar kat fb sebenarnye..

Reply
avatar
30 September 2013 at 17:26

assalamualaikum shark...lawak la...:)

Reply
avatar
30 September 2013 at 18:18

tak suka ke??akak suka pulak...ringkas..tak yah taip panjang2..hahah

Reply
avatar
30 September 2013 at 18:18

tak suka ke??akak suka pulak...ringkas..tak yah taip panjang2..hahah

Reply
avatar
30 September 2013 at 19:07

aah kan shark
selalu tergelak bila baca kat bhgn komen
mcm2 pic yg dijumpe..dgn dialog yg kelakar

Jemput join shark & menangi hadiah bernilai RM550
Giveaway Butik Comel Collection

Reply
avatar
1 October 2013 at 00:18

klakar giler kadang2 tgok orang komen ngan gambar nih. fatin pon slalu gak la buat. huhuhu
tapi, kadang2 status orang tu serius tapi komen gambar cam xleh blah. haha. lagi la orang tu nak marah. huhu

Reply
avatar
1 October 2013 at 00:50

hahaha pernah juga guna kt fb =) yg terharu tu kelakar..uishhh kalau kt blog ada cmni..haru biru la..

Reply
avatar
1 October 2013 at 10:09

Senarai peserta 'Segmen Komen Berpantun By Shakira' dah keluar!
Jom tengok siapa yang sudi berpantun tu. Biar mood pagi ni berseni dan berbunga-bunga sikit :)

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/09/senarai-peserta-segmen-komen-berpantun.html

Reply
avatar
1 October 2013 at 12:28

kelako sebenarnya bila komen bergambar...ilang stress sebenarnya..hahaha

dari:
akubahrain.com

Reply
avatar
2 October 2013 at 16:30

Komen bergambar selalunya di Facebook saja kan.

Reply
avatar
2 October 2013 at 19:16

ok apa..ringkas,pastu lawak..haha

Reply
avatar
11 October 2013 at 11:31

hahahaaa... mmg ramai org suka guna comment bergambar.. lucu giler.. :D

Reply