Header AD

kedaipheromone

Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking#4 Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini hanya untuk hari ini sahaja, Ahad 18 Ogos 2013 bermula dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malamMia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking#4 Mialiana.com Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking#4 Mialiana.com Reviewed by Shark Kay on Sunday, August 18, 2013 Rating: 5

30 comments

  1. gud suppor blogger..semoga berjaya, seama bersegmen..uhuk2..eh batuk lg.

    ReplyDelete
  2. Selamat bersemen shark :)
    Selamat hari raya. ? Sorry lama x kunjung blog shark..

    ReplyDelete
  3. saya berenang dari mialiana.com.. Done follow awak http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  4. mama datang jenguk shark.. mama pun join jugak.. hihi

    ReplyDelete
  5. good luck! deno pun dah join^^

    ReplyDelete
  6. good luck shark...hihi...
    ganas betol nama tu..:)

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama...salam kenal...klik iklan skalik ek!!!hehehehehe....

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen yg sama..done follow dan jemput singgah ye :)

    http://biskutcelup.blogspot.jp/

    ReplyDelete
  9. Salam, Nad dari segmen yg sama singgah ke blog ini :)Jemput juga ^^
    http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  10. dok dan aku nk join haha..btw selamat hari raya shark dan good luck :)

    ReplyDelete
  11. slmt bersegmen & salam aidilfitri ^^
    fllow cni #451, jemput singgah (:

    ReplyDelete
  12. Datang dari segmen sama....Selamat Hari Raya

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  13. singgah dr segmen yang sama...jom singgah blog ahkak

    http://eryati.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  14. Salam. Hai. Jom lepak rumah chot..ade bbq.. Dari segmen sama #452

    ReplyDelete
  15. follow dan blogwalking sini...
    follower #453

    ReplyDelete
  16. salam, singgah dari segmen yg sama. done follow dan klik tabung nuff

    ReplyDelete
  17. singgah dari segmen mialiana.com
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html
    jemput singgah ye...

    ReplyDelete
  18. Assalammualikum....,

    melim3 ziarah sini datang dari segmen yang sama. dah follow sini if u free follow me k

    http://mselim3.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  19. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah di update dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 21 Ogos 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  20. Salam tuan rumah! Salam perkenalan dari Mieza.. Datang follow sini dari segmen yang sama.. #459! Jom pakat2 support sesama rakan blogger! ^_~

    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  21. Singgah dr segmen yg sama...selamat bersegmen...done follow #460.
    http://ummiberbicara.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  22. datang dari segmen http://darlieyana.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html .... follow sini.. :D

    ReplyDelete
  23. eh dah singgah la, fes komen lg..haha

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

    ERAZ datang dari Segmen 12 Jom Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.. Jom Jom Follow & Blogwalking..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete
  25. singgah n follow dr segmen mialiana :)

    ReplyDelete
  26. hai shark =) selamat bersegmen..gudluckssss=)

    ReplyDelete
  27. Singgah dari segmen yang sama :)

    [ FREE Blog Background ]
    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2013/08/freebies-rainbow-polka-dot-blog.html

    [APA Yang Kulit Kita MAKAN Setiap Hari]
    http://fatinicious.blogspot.com/2013/07/apa-yang-kulit-kita-makan-setiap-hari.html

    ReplyDelete
  28. Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

    ReplyDelete

Post AD

lemonex