29 May 2012

i-city kuantan

"i-city kuantan"

hehehe
skarang bukan shah alam jer ada i-city..
kt kuantan pn ada taw:)

tp xdek ler cam i-city tu..
hehe.
ni sempena SUKMA kelak..
bndar kuantan makin meriah ada pokok lampu ni..
cantik.

27 May 2012

shoping time!!!!!!

"koleksi jersy EURO 2012 "
sumber : GooGle

yeayyyy..
musim bola dh nk start dh...
start 8 JUN nnti..
EURO 2012...

shark dh shoping jersey untk thn nie..
4 pasang semuanyer,,
borong jersi Home dan Away sekaligus...
hehehe..
seperti biasa shark pilih FRANCE dan SPAIN..
dua2 mmg faveret team shark:)

korang dh beli ker?

25 May 2012

JUstin Bieber punya cerita

semalam shark tertarik nk tgk filem nie..
hahahaa..
dh setahun filem ni br nk tgk..

"Filem Pertama Justin -Never Say Never"


justin nie bg shark mmg bertuah ler..
shark ingt dia ni artis segera jer..
bla tgk filem ni br tau situasi sebenar..

mmg mamat ni berbakat dr kecik..
bnyak gak kebolehan dia rupanyer..
tp yg pasti perempuan mmg pengsan kalu tgk dia.
hahaha..

filem pn best jer layan..
filem muzikal..
sambil tau kesah dia sambil kita dngar lagu2 top dia..
mmg besh:)

layan plak HD mmg terbaek:p
saper yg rasa nk tgk shark rekemen..
buat layan ujung2 minggu mmg layan:)

23 May 2012

MESTI tonton!!!

sebagai peminat penyanyi Nom 1 Allahyarham SUdirman..
filem ini mesti shark tgk..

"Hoorey-Hoorey : Filem Muzikal lagu2 Sudirman"

x kesah ler pelakon x popular...
tp shark pasti filem ni kompom sedap..
pnuh dengan lagu2 Allahyarham Sudirman...
peminat nom 1 nie:)

apa yg best..
direktor filem ni bukan org cina/kristian.
bangga jugak ler direktor ni bleh buat filem muzikal camni..

sinopsis??
cari sendiri..
hehehe
yg pasti besok kuar filem nie:)
jum jum jum jum!!!!!!!

22 May 2012

Berita Menarik Ini Hari(220412)

sumber : Hmetro Online

Azab 10 Jam


"ikan puyu - duri belakang tu mmg tajam"


Gara-gara mahu mematikan seekor ikan puyu yang dipancing dengan cara menggigitnya, seorang kanak-kanak terpaksa menanggung kesakitan kira-kira 10 jam apabila tercekik ikan berkenaan dalam kejadian di anak sungai berhampiran Rumah Panjang Endawie Nangka Jela Engkari, di sini, kelmarin.

Philip anak Muan, berusia 12 tahun, terpaksa menahan kesakitan itu sebelum ikan bersaiz kira-kira tiga sentimeter lebar itu dikeluarkan sepenuhnya oleh doktor selepas dirujuk ke Hospital Umum Sarawak (HUS) terletak lebih 200 kilometer dari rumahnya.

Menurutnya, dalam tempoh 10 minit, anaknya berjaya memancing seekor ikan puyu sebelum menggigit ikan itu bertujuan mematikannya, tetapi ikan itu tiba-tiba menggelupur dan terus masuk ke kerongkong anaknya.


sakit - philip selepas menerima rawatan.

huhh..
x dpt bayangkn sakitnyer...
dengan duri ikan puyutercucuk kt langit..
mulut xleh tutup..
nk ke hospital 200KM????
x dpt bayangkn:(

16 May 2012

Cuaca di Kuantan

Hari ni masuk hari ke-3 Kuantan dilanda cuaca buruk..
hujan lebat dengan petir dan angin kencang..
Alhamdulillah rumah shark xdek apa2..
stakat ni xdek lg pekara2 buruk berlaku...
shark share 2-3 keping gambar akibat cuaca buruk di Kuantan


"Pokok besar tumbang Jalan Besar - tuan kereta selamat"


"papan iklan di pasaraya Kuantan Parade"




15 May 2012

dapat jugak 300

"Follower ke 300 sudah"

alhamdulilah...
cecah jugak follower shark 300 org..

mintk maaf ler pd follower ke 300..
shark x review blog kamu..
rasa x adil plak kalu review blog kamu seorg:)
kecik ati follower yg lain nnti..

shark nk wat satu ruangan untuk pengomen tegar..
mereka seharusnyer diberi penghargaan..
tgh mencari widget2 yg best dan cun.

Terima Kasih pada Follower Blog shark..
kamu semua mmg BEST:)




13 May 2012

Sedar Tak Korang ...

sedar x sedar dh masuk tgh bulan 5...
sedar x sedar dh nk masuk bulan 6...
sedar x sedar bulan 7 dh start Puasa..
ahahaha..
korang suma sedar x?

11 May 2012

Burger punya cerita


hehehe
shark tertarik ngan berita ini

"Protes Bersih - Buka Gerai Burger Depan Rumah Ambiga"

mmg hati kental ler penjual burger nie...
protes punya pasal..






10 May 2012

Kuasa FaceBook.

"sedutan video kekejeman seorang ibu terhadap anaknya"


Kenapa ler mak budak ni begitu kejam...
mmg sedih tgk...

x sangka lak shark vdeo ni hot..
ptang smalam mmg ramai share vdeo ni kt FB..
mlm tu trus kuar briter..
arini trus masuk paper...

hebat betul FB:)
dh bnyak kali shark rasa post dr FB dijadikan berita...
bleh dikatakn FB ni mmg media nombor 1 skarang:)
24 jam mcm2 cerita ada.



8 May 2012

Jodoh Org Felda

"RM15Ribu untuk penerok Felda"


weeeeeee~
arini terasa lak nk cari jodoh ngan peneroka felda..
ada kew peneroka felda perempuan?
hehehe...

7 May 2012

Pocong Buat Lawak

hahahaha...
slalu antu pocong ni mmg org takut..
tp bila tgk cter indon ni kompom korang x takut

"Kepergok Pocong - indonesia"

Kepergok Pocong..
ituler tajuk mini movie indonesia nie...
genre filem lawak seram..
mmg best layan cer nie...

"siang hari pn pocong ada kacau aina(maknyah)"

pada saper yg ada langgan Astro Super Pack..
leh buka chanel 953..
mmg sakit perut tgk..

4 May 2012

gambo shark#6

bermain bersama Danbo time senja..
mmg cantik kaler senja..
edit2 cket dapatler hasil cmnie.

Untitled


2 May 2012

kalauler....

isk isk isk..
minggu nie best plak tgk drama kt TV3..
"Cinta Buat Emelda"
jalan cter mmg best

tp yg lg best sbb ada wawa
weeeeeee~
comellllllllllllllllllllll

"wawa yg kiut miut"
kalauler ada jodoh ngan dia:)

1 May 2012

60minit Ustaz Don

"episod ke-100 Ustaz Don"

pejam celik rasa mcm x caya lak show faveret ni dh masuk episod 100..
tahniah ustaz DON..
mlm nie ( 1 mei) genap rancangan ustaz yg ke 100..
60 minit plak tu...
mmg best:)