30 Dec 2011

dia punya hal?

"Tentang Dhia - 5 Bintang?"

huh
rasanyer smalam ramai yg bertepek kt dpan tv maghrib2..
hehehe
termasuk ler shark skali..

Tentang Dhia??
huh..
mmg 5 star punya cerita
jalan cerita menarik
ending menarik
apa yg lg menarik post2 kt FB smalam

"snapshot 1"

"snapshot 2"

"snapshot 3"

pergh...
pnuh ngan sinopis cter2 Dhia..
hahaa..
terbaek~~~

27 Dec 2011

kerja kosong yg pelik


arini nk share sket pasai keje kosong..
pergh..
mcm2 keje kosong ada skang

sumber : Hmetro online

Tawar Gaji RM6Ribu Tonton Aksi Pelik

KAJANG: Gaji lumayan mencecah RM6,000 sebulan, sebuah kereta dan perbelanjaan harian ditanggung antara taktik penipuan digunakan seorang lelaki untuk memperdaya mangsanya.

Bakal pekerjanya hanya perlu menjadi teman membeli-belah dan paling mengejutkan perlu menonton aksi onaninya.

Penipuan berkenaan didedahkan seorang mangsa yang hanya mahu dikenali sebagai Rubi, 21, yang mendakwa didatangi lelaki ‘gila’ itu pertengahan November lalu sewaktu ingin membuat pembayaran tempat letak kereta di bandar Kajang.

“Lelaki berkenaan memberitahu syarikatnya mencari pekerja dengan menawarkan gaji lumayan selain pelbagai insentif menarik.

Menurutnya, melihat dia mula menunjukkan minat, lelaki berkenaan menambah gaji RM6,000 sebulan sebagai pembantu peribadi

“Saya hanya perlu menemaninya membeli-belah selain menjadi teman untuk dia berbual. Namun, lelaki berkenaan mula bersikap pelik apabila memaklumkan saya perlu menemaninya melakukan onani,” katanya.

huh
dngar jer gaji tinggi trus berminat
kenapa ler x siasat dulu..
atoyaiii pun~

23 Dec 2011

shark bukan GAY!!!

"katakan TIDAK"

arini nk sentuh isu berat sikit..
tertarik dengan keratan akhbar utusan hari ini.

Melayu Ramai Homoseksual?
sumber : Utusan Online
Link
KOTA BHARU 22 Dis. – Semakin ramai golongan muda lelaki Melayu dikesan menjadi pengamal homoseksual sekalipun mengetahui perkara itu ditegah agama dan mendedahkan mereka kepada jangkitan virus HIV.

Jika dahulu pengamalnya melakukannya secara sembunyi tetapi kini mereka semakin berani menonjolkan diri sehingga menubuhkan kelab-kelab gay.

pergh...
dasyat jugak kaum2 adam skang ek..
pnah gak terserempak ngan diorg..
siap berpegangan tgn..
euwwwww...

tlg ler..
xdek nafsu nk tgk geng2 camni.

21 Dec 2011

aku ada kembar bnyak??

uhhhhh
smalam gedik2 nk cari nama yg sama lam fb..
dan hasilnyer...
"ramai jugak sama nama ngan shark"

kalu buka 1 page nama yg sama cmbest jer:)
nk try test ler pasni buat 1 page untk kumpul nama yg sama:)


"ada lg...."

hahaha
amacam
korang dh coba?

19 Dec 2011

pasal shoutbox kene bayar


"Notice from shoutmix"

aduiyaiii..
frust tertonggeng jugak bila dpt tau...

ramai yg dah tau dan ramai yg x tahu...
start tahun baru nnti shoutbox dh kene caj dah...
kalu x caya leh chek kt shoubox masing2 yerk...
chek kt Important Notice tu

"klik Important Notice"

so nampak gaya terpaksa ler cari alternatif lain
rasa mcm bnyak chatbox yg free..
wat masa skang shark pakai 2 shout..
shoutbox lama untuk trace blogwalker yg lama2..

16 Dec 2011

bila dh terlebih agama

"untuk lebih jelas-right click & open in new tab"

mlm td ada ler perasan satu status kt fb...
aduiyai....
ada lg org yg pcaya bnda2 camni...
bnda2 camni boleh lak diorg pcaya kt org kafir...
rosak2..

iPhone 4s pulak

PEMBELI iPhone 4S pertama Leanard Chan, 16, dan Cheng Kan Yew, 37, menunggu dari pagi untuk memiliki iPhone 4S yang dilancarkan oleh Maxis untuk pasaran Malaysia di KLCC. Foto: Hazreen Mohamad (16/12/2011)-Metro


wow
umo 16 dh boleh beli iphone 4s..
jeles btui ler..

smalam maxis dh lancar model baru iPhone
iPhone 4s
terasa plak nk pakai yg nie..


harap2 dpt ler merasa teknologi apple nie..
mmg terbaek teknologi diorg..

ada saper nk blanja shark iPhone ni?

15 Dec 2011

sepi~~~~

uhhhhh
sminggu x update blog..
bukan maleh bukan xdek criter
cuma bz sket

alhamdulillah suma dh setel
so kembali update..

arini xnak cter bnyak..
nk share pic kawen aritu jer:)
sambungan posting "sukanyer dia" tempoh hari..

sket2 jer
xleh bnyak:p

"keayuan seorang isteri"

"sesungguhnya perkahwinan itu merapatkn lg ikatan"

"Semoga berbahagia kawanku hingga ke anak cucu cicit"

8 Dec 2011

Norman...artis baru Youtube

"Norman Kamarul"

yossshhhaaa..
ini bukan norman hakim yer..
ini Norman Kamarul...
Artis terbaru Youtube...

jum tgk aksi dia dlm youtube...



mamat polis ni merupakan anggota bridge bergerak di indonesia...
klip vdeo ni dikatakan membawa tuah dan bala kt beliau...
dngar kata nk kne buang keje...
dngar kata nk jadi artis...

bila korang buka youtube..
search Norman Briptu / Briptu Norman...
rupanyer bnyak kali juga mamat ni kuar tv..
pkai baju polis nyanyi lagu..

rezeki masing2 saper tau kn.
harap beliau terus sukses:)

7 Dec 2011

ABG Sam lagi??

yossshhhhaaa..
smalam tgk tv tiba2 lak ada iklan muvi baru

"Di Pawagam 15 Disember"

tgk plak barisan pelakon
perghh..
abg sam kita lagi..
mmg thn 2011 bawa tuah kt dia
buat duit dia tahun nie:)

6 Dec 2011

Burger itu sodap

"SLLLLuuuRRpp"

yosssshhhaaa..
tgk jer dh teliur kn..

so apa lagi..
pakat serbu McD ler pasni..
Sekali stahun gak dia kuar ni:)

"Promosi Lunch Hour"

Kalau nk murah g time Lunch..
skali skala makan lunch ngan burger apa salahnyer:)
Jommm~

5 Dec 2011

BanJir Kilat Kuantan




huh
mlm td ramai jugak org kuantan terkejut
tiba2 saja mlm td bndar kuantan naik air..

sama sperti di kajang.

alhamdulillah pg td suma dh surut:)






semua gambar ehsan dari page Community Kuantan di FB

3 Dec 2011

Lagu terbaek 2011


rasanyer ramai kot mlm td layan muzik2 separuh akhir..
anugerah paling prestij di malaysia tue..

jum kita tgk senarai lagu2 ke peringkat akhir

1. Kalau Berpacaran : Suhaimi Meor Hassan feat Ana Raffali feat Altimet
2. Karma : Faizal Tahir
3. Penakut : Yuna
4. Sedetik Lebih : Anuar Zain
5. Awan Nano : Hafiz
6. Cinta Muka Buku : Najwa Latif
7. Wanita Seluruh Dunia : Projek Pistol
8. Beribu Sesalan : Ning Baizura, Shila Hamzah , Jaclyn Victor
9. Kekanda Adinda : Atilia feat Monoloque
10. Sungai Lui : Aizat
11. Kisah Hati : Alyah
12. Gadis Semasa : Yuna

kalu nk ikut mmg suma lagu2 ni shark suka.
x sangka plak najwa altif pn dpt pergi..
yg tu lagi suka:)

x sangka jugak lagu projek pistol leh masuk final:p
"stylo mylo kumpulan Projek Pistol"

agak2 saper yer mnang?

1 Dec 2011

bila najwa latif jatuh cinta dengan....

"lawa plak Najwa bila pakai camni"
ihsan dr Google

jgn percaya dengan tajuk entry diatas..
hehehe..
terbalikkan ajer tajuk tu..
"bila jatuh cinta dengan najwa latif..."

ntah naper sejak dua menjak ni asik layan lagu ni jerk...

Carta Hati - Najwa Latif


thanx Najwa Latif
mmg lagu kamu ni sempoi/simple/sodap/...
suara kamu mmg matching dengan lagu yg kamu buat...
pedulikan org kata yg suara kamu mendatar...
yg pnting diorg x tau bukan senang nk buat lagu...

sekali lg..
shark mmg suka lagu ni.
yossshhhhaaaa~