30 Dec 2011

dia punya hal?

"Tentang Dhia - 5 Bintang?"

huh
rasanyer smalam ramai yg bertepek kt dpan tv maghrib2..
hehehe
termasuk ler shark skali..

Tentang Dhia??
huh..
mmg 5 star punya cerita
jalan cerita menarik
ending menarik
apa yg lg menarik post2 kt FB smalam

"snapshot 1"

"snapshot 2"

"snapshot 3"

pergh...
pnuh ngan sinopis cter2 Dhia..
hahaa..
terbaek~~~

27 Dec 2011

kerja kosong yg pelik


arini nk share sket pasai keje kosong..
pergh..
mcm2 keje kosong ada skang

sumber : Hmetro online

Tawar Gaji RM6Ribu Tonton Aksi Pelik

KAJANG: Gaji lumayan mencecah RM6,000 sebulan, sebuah kereta dan perbelanjaan harian ditanggung antara taktik penipuan digunakan seorang lelaki untuk memperdaya mangsanya.

Bakal pekerjanya hanya perlu menjadi teman membeli-belah dan paling mengejutkan perlu menonton aksi onaninya.

Penipuan berkenaan didedahkan seorang mangsa yang hanya mahu dikenali sebagai Rubi, 21, yang mendakwa didatangi lelaki ‘gila’ itu pertengahan November lalu sewaktu ingin membuat pembayaran tempat letak kereta di bandar Kajang.

“Lelaki berkenaan memberitahu syarikatnya mencari pekerja dengan menawarkan gaji lumayan selain pelbagai insentif menarik.

Menurutnya, melihat dia mula menunjukkan minat, lelaki berkenaan menambah gaji RM6,000 sebulan sebagai pembantu peribadi

“Saya hanya perlu menemaninya membeli-belah selain menjadi teman untuk dia berbual. Namun, lelaki berkenaan mula bersikap pelik apabila memaklumkan saya perlu menemaninya melakukan onani,” katanya.

huh
dngar jer gaji tinggi trus berminat
kenapa ler x siasat dulu..
atoyaiii pun~

23 Dec 2011

shark bukan GAY!!!

"katakan TIDAK"

arini nk sentuh isu berat sikit..
tertarik dengan keratan akhbar utusan hari ini.

Melayu Ramai Homoseksual?
sumber : Utusan Online
Link
KOTA BHARU 22 Dis. – Semakin ramai golongan muda lelaki Melayu dikesan menjadi pengamal homoseksual sekalipun mengetahui perkara itu ditegah agama dan mendedahkan mereka kepada jangkitan virus HIV.

Jika dahulu pengamalnya melakukannya secara sembunyi tetapi kini mereka semakin berani menonjolkan diri sehingga menubuhkan kelab-kelab gay.

pergh...
dasyat jugak kaum2 adam skang ek..
pnah gak terserempak ngan diorg..
siap berpegangan tgn..
euwwwww...

tlg ler..
xdek nafsu nk tgk geng2 camni.

21 Dec 2011

aku ada kembar bnyak??

uhhhhh
smalam gedik2 nk cari nama yg sama lam fb..
dan hasilnyer...
"ramai jugak sama nama ngan shark"

kalu buka 1 page nama yg sama cmbest jer:)
nk try test ler pasni buat 1 page untk kumpul nama yg sama:)


"ada lg...."

hahaha
amacam
korang dh coba?

19 Dec 2011

pasal shoutbox kene bayar


"Notice from shoutmix"

aduiyaiii..
frust tertonggeng jugak bila dpt tau...

ramai yg dah tau dan ramai yg x tahu...
start tahun baru nnti shoutbox dh kene caj dah...
kalu x caya leh chek kt shoubox masing2 yerk...
chek kt Important Notice tu

"klik Important Notice"

so nampak gaya terpaksa ler cari alternatif lain
rasa mcm bnyak chatbox yg free..
wat masa skang shark pakai 2 shout..
shoutbox lama untuk trace blogwalker yg lama2..

16 Dec 2011

bila dh terlebih agama

"untuk lebih jelas-right click & open in new tab"

mlm td ada ler perasan satu status kt fb...
aduiyai....
ada lg org yg pcaya bnda2 camni...
bnda2 camni boleh lak diorg pcaya kt org kafir...
rosak2..

iPhone 4s pulak

PEMBELI iPhone 4S pertama Leanard Chan, 16, dan Cheng Kan Yew, 37, menunggu dari pagi untuk memiliki iPhone 4S yang dilancarkan oleh Maxis untuk pasaran Malaysia di KLCC. Foto: Hazreen Mohamad (16/12/2011)-Metro


wow
umo 16 dh boleh beli iphone 4s..
jeles btui ler..

smalam maxis dh lancar model baru iPhone
iPhone 4s
terasa plak nk pakai yg nie..


harap2 dpt ler merasa teknologi apple nie..
mmg terbaek teknologi diorg..

ada saper nk blanja shark iPhone ni?

15 Dec 2011

sepi~~~~

uhhhhh
sminggu x update blog..
bukan maleh bukan xdek criter
cuma bz sket

alhamdulillah suma dh setel
so kembali update..

arini xnak cter bnyak..
nk share pic kawen aritu jer:)
sambungan posting "sukanyer dia" tempoh hari..

sket2 jer
xleh bnyak:p

"keayuan seorang isteri"

"sesungguhnya perkahwinan itu merapatkn lg ikatan"

"Semoga berbahagia kawanku hingga ke anak cucu cicit"

8 Dec 2011

Norman...artis baru Youtube

"Norman Kamarul"

yossshhhaaa..
ini bukan norman hakim yer..
ini Norman Kamarul...
Artis terbaru Youtube...

jum tgk aksi dia dlm youtube...



mamat polis ni merupakan anggota bridge bergerak di indonesia...
klip vdeo ni dikatakan membawa tuah dan bala kt beliau...
dngar kata nk kne buang keje...
dngar kata nk jadi artis...

bila korang buka youtube..
search Norman Briptu / Briptu Norman...
rupanyer bnyak kali juga mamat ni kuar tv..
pkai baju polis nyanyi lagu..

rezeki masing2 saper tau kn.
harap beliau terus sukses:)

7 Dec 2011

ABG Sam lagi??

yossshhhhaaa..
smalam tgk tv tiba2 lak ada iklan muvi baru

"Di Pawagam 15 Disember"

tgk plak barisan pelakon
perghh..
abg sam kita lagi..
mmg thn 2011 bawa tuah kt dia
buat duit dia tahun nie:)

6 Dec 2011

Burger itu sodap

"SLLLLuuuRRpp"

yosssshhhaaa..
tgk jer dh teliur kn..

so apa lagi..
pakat serbu McD ler pasni..
Sekali stahun gak dia kuar ni:)

"Promosi Lunch Hour"

Kalau nk murah g time Lunch..
skali skala makan lunch ngan burger apa salahnyer:)
Jommm~

5 Dec 2011

BanJir Kilat Kuantan




huh
mlm td ramai jugak org kuantan terkejut
tiba2 saja mlm td bndar kuantan naik air..

sama sperti di kajang.

alhamdulillah pg td suma dh surut:)






semua gambar ehsan dari page Community Kuantan di FB

3 Dec 2011

Lagu terbaek 2011


rasanyer ramai kot mlm td layan muzik2 separuh akhir..
anugerah paling prestij di malaysia tue..

jum kita tgk senarai lagu2 ke peringkat akhir

1. Kalau Berpacaran : Suhaimi Meor Hassan feat Ana Raffali feat Altimet
2. Karma : Faizal Tahir
3. Penakut : Yuna
4. Sedetik Lebih : Anuar Zain
5. Awan Nano : Hafiz
6. Cinta Muka Buku : Najwa Latif
7. Wanita Seluruh Dunia : Projek Pistol
8. Beribu Sesalan : Ning Baizura, Shila Hamzah , Jaclyn Victor
9. Kekanda Adinda : Atilia feat Monoloque
10. Sungai Lui : Aizat
11. Kisah Hati : Alyah
12. Gadis Semasa : Yuna

kalu nk ikut mmg suma lagu2 ni shark suka.
x sangka plak najwa altif pn dpt pergi..
yg tu lagi suka:)

x sangka jugak lagu projek pistol leh masuk final:p
"stylo mylo kumpulan Projek Pistol"

agak2 saper yer mnang?

1 Dec 2011

bila najwa latif jatuh cinta dengan....

"lawa plak Najwa bila pakai camni"
ihsan dr Google

jgn percaya dengan tajuk entry diatas..
hehehe..
terbalikkan ajer tajuk tu..
"bila jatuh cinta dengan najwa latif..."

ntah naper sejak dua menjak ni asik layan lagu ni jerk...

Carta Hati - Najwa Latif


thanx Najwa Latif
mmg lagu kamu ni sempoi/simple/sodap/...
suara kamu mmg matching dengan lagu yg kamu buat...
pedulikan org kata yg suara kamu mendatar...
yg pnting diorg x tau bukan senang nk buat lagu...

sekali lg..
shark mmg suka lagu ni.
yossshhhhaaaa~

30 Nov 2011

Sukanyerrrrr

yossshhaaa...
arini mmg hati x terkira riang...

bukan sbb shark kawin...
bukan sbb member kawin...
tp sbb gambr kawin diorg menjadi...

bertambh gumbira bila gambr ni ambil pkai kemera analog...
berbaloi2 rasanyer dpt habis 1 roll film untuk diorg..
1st time g photoshoot kawin..

shark br gak start main kemera ni...
ntah kenapa minat giler ngan kemera film/kemera lomo..
suka dgn tone kaler kemera film yg grain/noise/bintik2..

so ni hasil dia..
wat masa skang skeping udah:)

Rangfinder Fed 5B
Kodak Superia 200
Photoscape Frame

29 Nov 2011

Bola itu petak..


haha..
cam plik jer bola kalu petak..
agak2 kalu bola bntuk petak malaysia bleh mnang ker?...

pg td dengar Riuh Pagi Di ERA..
topik mmg best pasai kekalahan harimau muda tempoh hari...

sokong jugak ler kata2 Pak Nil pg td...
kata2 seperti " xdek nasib " , " bola itu bulat " bukan ler kritikan membina untk skuad harimau trus maju..
bukan untuk merendahkn skuad harimau
shark sendiri mmg pnyokong kuat skuad harimau kita..

x salah kalau kita nk mengkritik pasukan faveret...
kritikan pun untk membina balik smangat skuad harimau..
tp jgn pulak nk mengkritik lebih2 plak...
kita berhak bersuara untk skuad kita trus maju...

bayangkan sendiri bila diri kita dikritik..
mesti kita sendiri berazam untuk buat yg lebih baik..
btul kn?

apa yg nk disampaikn disini..
jgn ler kita cpat naik angin bila tgk ada org mengkritik pasukan kita...
ada kebaikan di sebalik kritikan itu..

tp kalu kritik2 lbih2 mcm paper kosmo smalam...
mmg ptut kita balun jer org cakap camtu...

"Kosmo 28/11/2011"
"Harimau Muda Malukan Negara"

28 Nov 2011

Mini Market

harini just nk buka gerai sikit...
rasanyer ramai yg cuti...
so boleh ler singgah jap kt gerai ni:)

ada saper2 minat keychain?
maybe ramai yg dh tau kot pasai pixel keychain nie
bntuk dia seolah2 mcm game tape yg dolu2..

"pixel keychain"

comel kn..
berikut plak adalah harga bg setiap keychain :

size kecik - sesuai sebagai keychain untuk kunci/beg/rantai
  • LOMO - RM5
  • MARIO - RM7
  • NINJA - RM6
  • LAMBANG F/B - RM2
  • PELANGI - RM4
  • GAMEBOY - RM2
  • MONSTER - RM2

size besar - sesuai sebagai aksesori beg/kereta
  • DOMO - RM6
  • SPONGEBOB - RM7
  • TRANMISION - RM6



kt gerai ni pun ada gak jual makananan :

"nampak sedap tu"

yg ni plak dipanggil karipap mini
atau org kuantan panggil epok-epok
saiz ibu jari tangan jer..
inti serunding ikan selayang..
harga plak..

  • RM 15 - 100 biji
  • RM 8 - 50 biji

so kdai shark ni dibuka 7 hari seminggu 24 jam sehari.
lokasi gerai flexible..
just msg/call shark dan kdai akan buka untk customer kt mn2 ajer..
khusus unutk org kuantan jer:)
tp kalu luar kuantan boleh postage...

ok..
ni alamat gerai yerk.
014-2161741

selamat bercuti kaki2 blogger

27 Nov 2011

27-11-11???

apa ada dengan tarikh harini?..
27-11-11...
rasanyer xdek org pun pandang tarikh ni...
tidak secantik tarikh 11-11-11...

"11-11-11 dtg 100 tahun sekali"

agak2 ramai x yg kawin tarikh ni hari ni...
leh celen tarikh 11-11-11 dop...
rasanyer x kot.

tp x kesahler...
pada yg berkahwin hari ni TAHNIAH...
satu penghijrahan jugak buat bakal pengantin...
Doakan pengantin kita bahagia ke anak cucu...

pasal tarikh tu kesah ler cantik ker x..
kalu tarikh cantik tp hubungan x cantik xdek guna jugak...

lastly SELAMAT MENYAMBUT MAAL HIJRAH 2011..
SELAMAT BERCUTI.

26 Nov 2011

asal usul

"screen shot sket:p"

yossshhaaa~...
akhirnya berjaya jugak buat blog baru...

kaki2 blog suma salam kenalan dari shark...
untk 1st posting nie just nk share pasal asal usul citershark.blogspot nie...


-mn dpt nama blog nie?..
x dpt dari mn2..cuma maybe sesuai dengan apa yg akan shark sampaikan dlm blog...
cerita2 yg shark dpt akan dikongsi bersama...
x kesah ler dr paper/megazine/tnet suma akan dikongsi...
x kesah ler kaki2 blog suma dh tau tp nk gak kongsi....
itu gunanyer blog:)...

-content citershark.blogspot?...
blog shark akan liputi semua pekara...
kecuali POLITIK-sbb itu terlalu besar untk dibual cara...
cukupler sekadar mengundi...

-ada lagi?..
akan disambung unutk next thread...
ini just perkenalan...

ok..
salam kenalan dari shark buat suma kaki2 blog...
akan diterjah ke blog anda:)...